Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Παράρτημα Πρέβεζας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας διοργάνωσαν την παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού της Πρέβεζας» του προγράμματος ελληνικό πρωινό του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ξενοδοχείο Margarona Royal.
Προηγήθηκε σύντομη ενημέρωση για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων.
Στην παρουσίαση και στην προώθηση των προϊόντων στην εκδήλωση βρέθηκαν τοπικοί παραγωγοί και ιδιοκτήτες καταστημάτων όπου τα τοπικά προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν στον εκθεσιακό χώρο και ήταν τα εξής: Αρτοσκευάσματα, Ελαιόλαδο, Ελιές, Μαρμελάδες, Μέλι, Γλυκά Κουταλιού, Τυροκομικά, Γαλακτοκομικά, Αλαντικά, Αλιεύματα συσκευασμένα, Οπωροκηπευτικά, Ποτά (ούζο, λικέρ, τσίπουρο, κ.α.)
Την εκδήλωση τίμησε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ιωάννου ο οποίος και έκανε σύντομη ομιλία, ο Θεμ Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιολδάσης, ο Αντιδήμαρχος κ.Γιαννουλάτος, Δημ Σύμβουλοι, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και άνθρωποι του τουρισμού στους οποίους άλλωστε και απευθύνονταν το προιόν.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς, του Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωάννου, του Πρόεδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας κ.Χαλκίδη και του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ.Γιαμά. Αμέσως μετά ακολούθησε ενημέρωση από τον εμπνευστή και δημιουργό του ελληνικού πρωινού Κο Γεώργιο Πίττα ενω παρόντες ήταν η κ Αγνή Χρηστίδου Γενική Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ Αναστάσιος Τόλης Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος .