Ο αποκριάτικος χορός της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» πραγματοποίησε και φέτος τον Αποκριάτικο χορό του, το Σάββατο 18-02-2017, στο art center «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα.

Η ορχήστρα, αποτελούμενη κυρίως από διακεκριμένους Λευκαδίτες μουσικούς, ήταν εξαιρετική και μετέδωσε το κέφι στους παρευρισκόμενους που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν.

Κεντρικό θέμα της διακόσμησης ήταν η χρυσή εποχή της ντίσκο.

Δίσκοι βινυλίου, εξώφυλλα δίσκων, ντισκόμπαλες και ονόματα ντισκοτέκ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο νησί μας στόλιζαν από άκρη σε άκρη την αίθουσα.

Οι μεγαλύτεροι από εμάς ζήσαμε ανεπανάληπτες και ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης στις ντισκοτέκ Night Fever, Spayetos, Pink Panther, Dadolis, Lagoon, Alexander, Babylon, Why not, Kastro κ.λπ.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση πενταμελούς ομάδας μελών της Νέας Χορωδίας που χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού Voulez-Vous του θρυλικού συγκροτήματος των Abba.

Ακολούθησε ξέφρενος χορός με ακούσματα τραγουδιών ντίσκο από τον Dj Τίμο Σουρτζή, έναν από τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής και τον οποίο ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά του.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες:

σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ομίλου μας, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη και τη στήριξή του στη Νέα Χορωδία.
στους χορηγούς μας: Πολυοδοντιατρείο Άγγελου Κακλαμάνη, Ξενοδοχείο Porto Galini, ACS Courier-Σκιαδαρέσης Σωτήρης, Ionios Beton, Εμπόριο Ποτών Καββαδάς.
στους δωροθέτες μας για τη σημαντική συνεισφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά.
στον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο για τη συμβολή του στη διακόσμηση της αίθουσας.
στην κ. Έρη Ορφανού για τη διδασκαλία της χορογραφίας του τραγουδιού που χόρεψαν τα μέλη μας.
στα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλαν την εκδήλωσή μας.
στον κ. Σάκη Ζώγα «PhotoNet» για την φωτογραφική κάλυψη.
στη Δ/νση και το προσωπικό του art center «ΠΑΝΘΕΟΝ» για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.
σε όλους όσοι μας βοήθησαν για την επιτυχία του Αποκριάτικου χορού μας.
Το Δ.Σ.

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου αγοράς [εδώ].

About Παναγιώτης Κουνιάκης 5405 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6