Πασχαλινό μήνυμα του Δημάρχου Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το Πάσχα είναι η μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, που σηματοδοτεί το «πέρασμα» από το σκοτάδι στο φώς και συμβολίζει την ελπίδα της Ανάστασης που έρχεται μετά από τα Πάθη, την προσδοκία της Αναγέννησης που έρχεται μετά από το χειμώνα.

Ας κάνουμε το φώς της Ανάστασης φως της ελπίδας.  Ας μην αφήσουμε τις δοκιμασίες που περνάμε να μας στερήσουν τα όνειρα και την ελπίδα.

Ας σταθούμε όρθιοι, δυνατοί, ενωμένοι και  αλληλέγγυοι για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Ας μην αφήσουμε να μας καταβάλει η απογοήτευση. Με πίστη στις δυνάμεις μας, με αγάπη και αλληλεγγύη για τον διπλανό μας που το έχει ανάγκη, με ομόνοια, συνεννόηση  και αποφασιστικότητα μπορούμε να βρούμε το δρόμο της Αναγέννησης, το δρόμο της Ανάστασης.

Εύχομαι το φετινό Πάσχα να φέρει την απαρχή της Ανάστασης και της Αναγέννησης για κάθε συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, για κάθε σπίτι που περνάει δύσκολα, για τη χώρα μας που παλεύει να βρει διέξοδο στην κρίση.

Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, αυτό για το οποίο θέλω να διαβεβαιώσω του συνδημότες μου, είναι ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κόντρα σε κάθε δυσκολία. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με επιμονή προσπαθώντας να στηρίξουμε όσους χτυπήθηκαν πιο σκληρά από τη κρίση, με μεθοδικότητα επιδιώκοντας να συμβάλουμε στη δημιουργία συνθηκών που θα δώσουν ελπίδα στην τοπική κοινωνία.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση-Χριστός Ανέστη σε όλους σας.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*