Καταγγελίες για καταπάτηση της Κτηματικής περιουσίας στο Ν. Πρέβεζας από τον Στέργιο Γιαννάκη.

Για καταπάτηση κτηματικής υπηρεσίας μίλησε χθες στην γενική συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου παντοκράτορα ο βουλευτής Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης της Ν.Δ.( όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ). Όπως τόνισε ο κ. Γιαννάκης, μπουλντόζες καταπατούν τις παραλίες από Κανάλι έως και Πάργα χωρίς να έχουν κάποια μελέτη ή άδεια στα χέρια τους.

Η συγκεκριμένη καταγγελία ήρθε στην επιφάνεια με την τοποθέτηση του κ. Γιαννάκη στην χθεσινή γενική συνέλευση του Παντοκράτορα για το θέμα της αναβάθμισης της παραλίας. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννάκης << Εμείς προσπαθούμε να πάμε με το γράμμα του Νόμου ενώ άλλοι μπαίνουν με μπουλντόζες σε παραλίες και οργώνουν και καθαρίζουν τις ακτές. Είναι άλλο κράτος γι΄ αυτούς;>> αναρωτήθηκε ο κ. Γιαννάκης.

pantorkasynesullogosvlaxos (2)

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννάκης έριξε ευθύνες και στις οικολογικές οργανώσεις της Πρέβεζας ότι ενώ το 2001 είχαν επέμβει στο θέμα του παντοκράτορα όπου είχε γίνει προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας με τον τότε δήμαρχο κ. Παπαγεωργίου όπου υπήρξαν καταγγελίες αλλά και μηνύσεις, τώρα και στις ακτές όπου μπαίνουν μπουλντόζες δεν έχει υπάρξει κάποια παρέμβαση όπως τότε.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στους κατοίκους του Παντοκράτορα σε αυτή την προσπάθεια για την αναβάθμιση, ενώ μετά από τοποθέτηση του προέδρου του Συλλόγου ότι θα απευθυνθούν στο Δήμο ώστε να καταθέσουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας ο κ. Γιαννάκης τόνισε ότι δεν είναι θέμα Δημοτικού συμβουλίου αλλά Δημάρχου.

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*