Εσωκομματικές εκλογές των μελών της Νέας Δημοκρατίας – Ο Βαγγέλης Ντάκουλας στον Prisma 91,6

Η Ν.Ε.Φ.Ε. Πρέβεζας καλεί τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές, σύμφωνα με τις παρακάτω πληροφορίες :

Α) Ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών :

  1. Κυριακή 03.04.2016 (10.00 – 19.00) εκλογές για προέδρους και μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού μας (ΔΗΜ.Τ.Ο. Πρέβεζας, ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάργας, ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζηρού), καθώς και για συνέδρους που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο της παράταξης.
  2. Τετάρτη 06.04.2016 (16.00 – 20.00) εκλογές για θεματικούς τομείς δράσης της Ν.Ο.Δ.Ε. Πρέβεζας. Δε θα διεξαχθούν εκλογές στους θεματικούς τομείς δράσης 5 (Μισθωτών – Συνταξιούχων), 6 (Οικονομίας) και 8 (Πολιτισμού), καθώς κατατέθηκε μια υποψηφιότητα για κάθε έναν από τους τομείς αυτούς, και οι υποψήφιοι εκλέγονται αυτοδίκαια.

Β) Δικαίωμα εκλέγειν :

  1. Τα μέλη (παλαιά και νέα) που ψήφισαν στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου για ανάδειξη προέδρου της παράταξης.
  2. Τα μέλη (παλαιά και νέα) που εγγράφηκαν ηλεκτρονικά μέχρι τις 11.03.2016.

Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αναγραφή του μέλους στον ειδικό εκλογικό κατάλογο της ΔΗΜ.Τ.Ο. (Πρέβεζας, Πάργας, Ζηρού)

Γ) Χώροι διεξαγωγής εκλογών :

  1. Πρέβεζα (Γραφεία Ν.Ο.Δ.Ε., Κλεμανσώ 2)
  2. Καναλλάκι (Δημαρχείο)
  3. Φιλιππιάδα ( Δημαρχείο)

O απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Βαγγέλης Ντάκουλας ήταν καλεσμένος στον Prisma 91,6 και αναφέρθηκε στα διαδικαστικά, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

{youtube}rks3L9JLH1s{/youtube}

About Μιχάλης Μίχος 1374 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*