Γιώργος Αμυράς στον Prisma 91,6: Στο Προσφυγικό η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχεδιασμό

Την καυτή πολιτική επικαιρότητα κλήθηκε να σχολιάσει στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 o Βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.
Το μόνιμο πρόβλημα και στην περίπτωση του Μεταναστευτικού είναι ότι η Κυβέρνηση δεν έχει για άλλη μια φορά κανένα σχεδιασμό, ούτε καμία οργάνωση, ενώ δεν προετοιμάζει καν τις τοπικές κοινωνίες για τις επόμενες κινήσεις της.
Το Ποτάμι εδώ και μήνες είχε υπογραμμίσει, ότι οι Έλληνες ψυχολογικά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι για αρκετό χρονικό διάστημα θα έχουμε μεγάλο αριθμό εγκλωβισμένων προσφύγων χαρακτηρίζοντας μας κινδυνολόγους.
Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε ότι εκτός από την Κόνιτσα στην Ήπειρο, σε επικοινωνία που έχει με Δημάρχους του λένε ότι από την τηλεόραση μαθαίνουν για την δημιουργία hot spots, δίχως καμία μέριμνα , οργάνωση και κατάλληλες υποδομές.
Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ο Βασιλιάς είναι Γυμνός και εν προκειμένω η κυβέρνηση, καθώς έχει αφήσει τον κόσμο ξεκρέμαστο, καθώς ένα ζήτημα όπως το Προσφυγικό, δυστυχώς έγινε Εθνικό ζήτημα, καθώς ανακατεύτηκε το ΝΑΤΟ, η Τουρκία προς όφελος της να διαχειρίζεται τον διακόπτη των προσφύγων και όποιος νομίζει ότι όλο αυτό θα το ξεπεράσουμε εύκολα, δεν εκτιμά σωστά την όλη κατάσταση.
Εδώ και ένα χρόνο το Ποτάμι φωνάζει ότι η πολιτική ανοικτών συνόρων, θα φέρει μεγάλο αριθμό προσφύγων, οπότε ο ισχυρισμός ότι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε δεν γίνεται δεκτός.
Όσον αφορά τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα ως ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργό και της αδελφής του, το χαρακτήρισε ως την ξευτίλα της πολιτικής λέγοντας ότι ο νόμος είχε ψηφιστεί επί Άκη Τσοχατζόπουλου, όπου κάθε υπουργός μπορεί να διορίζει όποιον θέλει, χωρίς κανένα κριτήριο για να ασκεί πολιτική. Εμείς, ανέφερε καταθέσαμε νομοθετική πρόταση στην Βουλή να καταργηθεί αυτός ο νόμος την οποία η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψη.

{youtube}MYDIAexTRjc{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 84444 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*