Υπόθεση Μπρούβα ο αγώνας Π.Σ. Πρέβεζας vs Α.Ο. Πλαγιάς (φώτο)

Διεξήχθη σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο αγώνας ανάμεσα στον Π.Σ. Πρέβεζας και στον Α.Ο. Πλαγιάς για την 23η αγωνιστική της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για το πρωτάθλημα 2015-2016 με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Βασιλειάδη έδειξε από την αρχή καλά σημάδια όταν μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα πέτυχε γκολ αντικανονικό όμως που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πατούσαν από την αρχή καλά στο γήπεδο με συνέπεια να υποπίπτουν συνεχώς σε λάθη έως το 26ο λεπτό όπου έκαναν την πρώτη καλή φάση τους στον αγώνα αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Σε όλη τη συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Πρέβεζας είχε πιο καλά πατήματα και περισσότερη κατοχή από τους φιλοξενούμενος με τον Μπρούβα στο 58ο λεπτό να πετυχαίνει και το μοναδικό γκολ του αγώνα  και να δίνει την νίκη στην ομάδα της Πρέβεζας αλλά και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΓΚΟΡΟΣ

Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: ΛΙΑΣΚΟΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ, ΓΚΙΝΙ, ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ, ΤΣΟΚΑΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ (ΜΠΡΟΥΒΑΣ), NIOGANA, ΚΤΕΝΑΣ (ΛΙΑΣΚΟΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ (ΚΑΡΑΚΗΣ), ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΛΙΑΣΚΟΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΚΑΡΑΚΗΣ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΒΑΛΒΗΣ.

Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΚΟΛΗΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ (ΜΩΡΑΙΤΗΣ), ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ Α., ΚΟΚΟΛΗΣ Σ (ΚΑΤΑΓΗΣ), ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ (ΠΑΞΙΝΟΣ), ΚΑΠΟΤΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ,  ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΚΑΤΑΓΗΣ, ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ, ΠΑΞΙΝΟΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ.

 

psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (1) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (2) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (3) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (4) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (5) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (6) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (7) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (8) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (9) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (10) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (11) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (12) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (13) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (14) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (15) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (16) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (17) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (18) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (19) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (20) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (21) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (22) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (23) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (24) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (25) psprevezasaoplagiasdekapentedekaeksi (26)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*