Επιτυχημένη η συμμετοχή του συλλόγου Ιστορικού κέντρου και συλλόγου καφεπωλών και εστιατόρων και της Ένωσης ξενοδόχων στην τουριστική έκθεση της Σόφιας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του συλλόγου Ιστορικού κέντρου και συλλόγου καφεπωλών και εστιατόρων στην τουριστική έκθεση της Σόφιας  με την Ένωση ξενοδόχων της περιοχής μας.Είναι οι πρώτες μας κινήσεις που ενωμένοι όλοι μαζί προβάλλουμε το ιστορικό μας κέντρο πακέτο με το ευρύτερο τουριστικό προ’ι’όν της περιοχής μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση ξενοδόχων που μας φιλοξένησε στο περίπτερό της στην έκθεση.
Η διοργάνωση ήταν άψογη ,κάναμε πολλές επαφές με πάνω από 70 τουριστικά γραφεία όπου απευθυνθήκαμε και στοχευμένα στα τουριστικά γραφεία που οι ξενοδόχοι υπέγραψαν συμβόλαια έτσι ώστε να συμπεριλάβουν στο πρόγραμμά τους και τις επισκέψεις στο Ιστορικό κέντρο.
Ελπίζουμε η προσπάθειά μας αυτή να στηριχθεί από όλους τους φορείς της πόλης και από το δήμο Πρέβεζας έτσι ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί το μέλλον των επιχειρήσεών μας εξαρτάται άμμεσα απο τον τουρισμό.
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος
Βασίλης Δερλερές
Η Γραμματέας  & υπεύθυνη τουρισμού
Θεοδώρα Παππά

About Μιχάλης Μίχος 1364 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*