Η παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα αγροτοκτηνοτρόφων-αλιέων-γεωτεχνικών στο πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Αντιπροσωπεία της παμπρεβεζάνικης επιτροπής αγώνα συμμετείχε στο μεγαλειώδες πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο διαδηλώνοντας μαζί με το μπλόκο του Λούρου στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

 

Μετά τα συλλαλητήρια στις 9 Νοέμβρη στην γέφυρα καλογήρου, στις 18 Νοέμβρη στο Φόρο, στις 23 Γενάρη στη πόλη της Πρέβεζας, στις 4 Φλεβάρη στη πανεργατική απεργία η επιτροπή συνέχισε την παρέμβασή της με την συμμετοχή της στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.

 

Η επιτροπή αγώνα καταγγέλλει την αστυνομοκρατία και την επίθεση των ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να μπούνε στην Αθήνα αγροτοκτηνοτρόφοι με τα αγροτικά τους μηχανήματα από την Πελοπόννησο και την Αιτωλοακαρνανία.

 

Η επιτροπή αγώνα καλεί σε νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για να μην περάσει η αντιασφαλστική και φορολογική καταιγίδα.

Τις επόμενες ημέρες θα καθορίσει τα επόμενα βήματά της.

 

Η Παμπρεβεζάνικη επιτροπή αγώνα

αγροτοκτηνοτρόφων αλιέων και γεωτεχνικών

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*