Νίκη και χειρονομίες από τους Ίωνες στον αγώνα με τον Μύτικα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μύτικα ο αγώνας για την 14η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣ Π-Λ στον  Α Όμιλο ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Μύτικα και στους φιλοξενούμενους ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ. Οι Ίωνες, με νικητή την φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 0-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο,  με τους Ίωνες να έχουν την πρώτη καλή φάση στον αγώνα μόλις στο 4΄. Οι γηπεδούχοι  μετά το 27΄ανέβασαν  ρυθμούς αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό μέχρι το 70΄όταν ο Τσάρκος  που πριν λίγο είχε γίνει αλλαγή για την ομάδα των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ από σέντρα σουτ κάνοντας το 0-1.  Οι Ίωνες πέτυχαν και δεύτερο γκολ 6 λεπτά αργότερα με τον Σπανό, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν. Τον επίλογο έγραψε και ξανά ο Σπανός διαμορφώνοντας το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Να τονίσουμε ότι μπορεί ο Σπανός να ήταν ο μεγάλος σκόρερ του σημερινού αγώνα αλλά η  άσεμνη χειρονομία που έκανε μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ είναι ανεπίτρεπτη, με τον βοηθό Διαιτητή να μην βλέπει.

aomutikaspaspleykionesdekaeksi (23)

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΚΟΥΜΑΣ – ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑΣ: ΝΤΙΤΣΟΣ, ΜΥΦΤΑΡΑΙ, ΛΕΛΟΒΑΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΖΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΥΤΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ(ΜΥΤΙΚΑΣ), ΚΑΤΣΑΝΟΣ(ΡΙΣΤΑΝΗΣ), ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, MIFTIOU(ΝΙΤΣΑΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΜΥΤΙΚΑΣ, ΡΙΣΤΑΝΗΣ, ΠΑΣΧΟΣ, ΝΙΤΣΑΣ.

ΠΑΣΠ ΛΕΥΚ.ΟΙ ΙΩΝΕΣ: ΣΙΜΟΣ, ΓΡΙΒΑΣ, ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ(ΛΑΥΡΑΝΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΝΙΑΦΑΣ, ΡΕΤΣΙΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ(ΤΣΑΡΚΟΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΣΠΑΝΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ(ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ).

ΑΝΑΠΛ/ΜΑΤΙΚΟΙ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΤΣΑΡΚΟΣ, ΜΠΡΕΓΚΑΣΗ, ΛΑΥΡΑΝΟΣ, ΦΟΥΝΤΟΓΛΟΥ, ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ.

 

aomutikaspaspleykionesdekaeksi (1) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (2) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (3) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (4) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (5) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (6) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (7) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (8) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (9) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (10) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (11) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (12) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (13) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (14) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (15) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (16) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (17) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (18) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (19) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (20) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (21)

aomutikaspaspleykionesdekaeksi (22)

aomutikaspaspleykionesdekaeksi (24) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (25) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (26) aomutikaspaspleykionesdekaeksi (27)

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*