Απάντηση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας στην επιστολή του απερχόμενου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Απάντηση στην επιστολή του απερχόμενου διευθυντή Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Χριστόφορου Μπέλλου (δείτε εδώ) εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας. Η απάντηση αναφέρει:

“Με αφορμή την επιστολή του απερχόμενου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χριστόφορου Μπέλλου, η οποία αφήνει αιχμές και υπονοούμενα για τη στελέχωση των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οφείλουμε να δηλώσουμε τα εξής, ώστε να μην αφήνονται σκιές για τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης :

Πρώτον: Η διαδικασία επιλογής των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης ολοκληρώθηκε με δημοκρατικό και αξιοκρατικό τρόπο από αποκεντρωμένες δομές στις 13 Περιφέρειες της χώρας, καθώς τα κριτήρια – τυπικά προσόντα, ψηφοφορία και συνέντευξη- κατέστησαν αντικειμενική και αδιάβλητη, την όλη διαδικασία.

Δεύτερον: Η κυβέρνηση της Αριστεράς απέδειξε ότι κάνει πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για αξιοκρατία και διαφάνεια στη στελέχωση θέσεων ευθύνης του δημόσιου τομέα. Και θα διώξει την καταχνιά τόσων χρόνων ρουσφετιού και πελατοκρατίας των ημετέρων.

Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πρέβεζας, κ. Θεόδωρο Κυραμάρη και κ. Κωνσταντίνο Καμπουράκη, αντίστοιχα, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη στήριξη και αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου”.

About Μιχάλης Μίχος 1377 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*