Πρέβεζα: Να σπάσουμε το φόβο – Οργανωμένος ξεσηκωμός

Πραγματοποιήθηκε συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας. Η συνέλευση συντονισμού καλεί το λαό της πόλης να μην περιμένει απαθείς το «εκτελεστικό απόσπασμα», ούτε να παρακολουθεί τις «διαπραγματεύσεις» μεταξύ κυβέρνησης-δανειστών για το πόσο θα χειροτερεύσει η αντιασφαλιστική τομή.
Χρειάζεται η άμεση παρέμβαση του εργατικού-λαϊκού παράγοντα με σαφέστατη προειδοποίηση να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο στη βουλή. Χρειάζεται ένα άμεσο αγωνιστικό πρόγραμμα σύγκρουσης και ρήξης με την κυβέρνηση και όχι μια απεργία για τα μάτια του κόσμου.
Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συλλόγους, τις επιτροπές αγώνα να συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες και να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις. Τις επόμενες ημέρες η συνέλευση συντονισμού θα προχωρήσει σε εξορμήσεις ενημέρωσης στους χώρους δουλειάς και στη πόλη ενώ καλεί σε συγκέντρωση το Σαββάτο 16/1 στις 10 π.μ στην αγροτική αγορά στο γήπεδο.

Η συνέλευση συντονισμού
εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*