Θανάσης Καββαδάς: Χαμηλή η απορρόφηση πόρων για το Τουριστικό Αγκυροβόλι

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση με την ιδιότητα του Βουλευτή Λευκάδας έκανε στο Περιφερειακό Συμβούλιο του περασμένου Σαββάτου.
Ο κύριος Καββαδάς αναφέρθηκε στο Αγκυροβόλι της Βασιλικής, λέγοντας ότι είναι ένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη του νησιού, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στο εν λόγω έργο λέγοντας ότι έχει υλοποιηθεί το 25-30% του έργου με την προθεσμία να λήγει 31-12-2015.
Ο ίδιος ανέφερε ότι η απορρόφηση ενός έργου συνολικού κόστους 16.000.000 είναι μόλις στα 3-4 εκατομμύρια λέγοντας ότι αν δεν πιέσουμε και δεν τρέξουμε υπάρχει σημαντικός κίνδυνος, κάνοντας έκκληση στον

Αντιπεριφερειάρχη να πιέσει, άσχετα με το γεγονός ότι φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Λευκάδας.
Ο Δήμος πρέπει να παρακολουθεί στενά τις εργασίες και να πιέζει τον εργολάβο, ανέφερε με νόημα.
Στην τοποθέτηση του ωστόσο ο κύριος Γαλιατσάτος ανέφερε ότι Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου είναι το 2017, που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένο το κράτος να ολοκληρώσει τις εργασίες, Σωστό είναι να υπάρξει επίσπευση αλλά το έργο αυτό δεν κινδυνεύει επ’ ουδενί.

{youtube}QpvqVxNi_ew{/youtube}
Για το θέμα αυτό αλλά και όλα όσα ανέφερε στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως νέος Βουλευτής μίλησε στον Prisma 91,6 ο διαχειριστής του Meganisinews Γιώργος Γαβρίλης.

{youtube}uLPXqvEEARE{/youtube}

About Παναγιώτης Κουνιάκης 4174 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*