Οριακή η κατάσταση για την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας – Ο Στρ. Bουγιέλης στον Prisma 91,6


Για άλλη μια φορά οριακή είναι η κατάσταση στο νοσοκομείου της Πρέβεζας με την λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής να είναι αμφίβολή για το επόμενο διάστημα καθώς μπορεί να μείνουν μόλις 2 ιατροί.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ Στράτης Βουγιέλης μίλησε στον Prisma 91,6 και τον δημοσιογράφο Άρη Τσελίκο για την αποστελέχωση και τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Παράλληλα σχολίασε για το νέο νοσοκομείο Λευκάδας ότι θα είναι αδύνατο να λειτουργήσει στο πλαίσιο δημόσιας λειτουργίας και με βάση την πολιτικής της κυβέρνησης –όπως ανέφερε- ο κ Βουγέλης διατύπωσε την άποψη ότι θα λειτουργήσει με μέθοδο σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας σε λίγες ημέρες λήγει η σύμβαση του επικουρικού ιατρού στην Παθολογική κλινική και θα πρέπει να λειτουργήσει Παθολογική Κλινική με μόλις 2 ιατρούς. «Η λειτουργία της παθολογικής κλινικής με 2 γιατρούς (τον κ Μπαίλη και την κα Τζίμα) είναι αδύνατη» τόνισε. «Η διοίκηση έχει προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες για να λειτουργήσει το νοσοκομείο, κυρίως με κάποιους γενικούς γιατρούς από τα κέντρα υγείας για να λειτουργήσουν το Τμήμα επειγόντων και οι ειδικευμένοι να καλύψουν στην εφημερία τους την Παθολογική Κλινική. Είναι αδύνατον να κάνει 15 εφημερίες τον μήνα ο κάθε γιατρός» σχολίασε.

«Πρακτικά η Παθολογική Κλινική για να λειτουργήσει έπρεπε να έχει 5 ειδικευμένους ιατρούς και έχει μόλις 3 και σε λίγο καιρό θα μείνουν 2» τόνισε ο κ Βουγιέλης.

Ακούστε το απόσπασμα:

About Ομάδα Σύνταξης 80202 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*