Επιμελητήριο Λευκάδας: Συνάντηση με επαγγελματίες που εδρεύουν στο Νυδρί Λευκάδας

Επιμελητήριο Λευκάδας: Συνάντηση με επαγγελματίες που εδρεύουν στο Νυδρί Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λευκάδας συνάντηση με τους επαγγελματίες που εδρεύουν στο Νυδρί.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τη διοίκηση του φορέα και τους επαγγελματίες της εν λόγω περιοχής οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Φίλιππας και Ευστάθιος Βλάχος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελλομένου, κα Ελένη Ροντογιάννη, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του ιδίου Συλλόγου.Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Νυδριού και Περιχώρων, ενώο κος Κατωπόδης εκπροσώπησε το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Οι επαγγελματίες παρουσίασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την αποκομιδή των σκουπιδιών, τους κάδους των απορριμμάτων αλλά και τα τραπεζοκαθίσματα στην περιοχή της παραλίαςκαι υπογράμμισαν την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισης τους εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου.

mms img2

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε οι εκπρόσωποι τόσο του Λιμεναρχείου όσο και του Δήμου Λευκάδας διαβεβαίωσαν τους επαγγελματίες ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα για την όσο το δυνατόν εύρυθμη λειτουργία της περιοχής κατά τη θερινή περίοδο. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος, Ευστάθιος Βλάχος, δεσμεύτηκε για τη δρομολόγηση των αιτημάτων των επαγγελματιών σε ό,τι αφορά τα απορρίμματα και τους κάδους, ενώ σχετικά με το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων ο Πρόεδρος, Σωτήρης Σκιαδαρέσης,ανέφερε ότι θα πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση, ώστε αφενός μεν να υπάρξειτάξη στο λιμάνιαφετέρου δε να μπορέσουν οι επαγγελματίες να λειτουργήσουν ειδικά στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, δηλαδή τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.Για τον λόγο αυτό θα προγραμματίσει μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκάδας, ώστε να του εκθέσει τις “ενστάσεις” των επαγγελματιών και να βρεθεί η πλέον ενδεδειγμένη λύση για το πρόβλημα.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

About Ομάδα Σύνταξης 76388 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*