Στάθης Στασινός : Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν απέκλειε το διαφορετικό

Στάθης Στασινός : Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν απέκλειε το διαφορετικό

 

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Στασινός, μίλησε στον  Prisma 95,1 αναφορικά με τις αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή εκφράστηκε το τριήμερο  που προηγήθηκε σχετικά με την τακτική που ακολουθεί η νέα κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους. Λαφαζάνης, Μητρόπουλος, Κατρούγκαλος και Γλέζος, ο καθένας με τον δικό του τρόπο βάζουν όρια για τα «ναι» και τα «όχι» στις συμφωνίες με τους εταίρους μας.

Ο κ. Στασινός ανέφερε «Είναι φυσιολογικές οι αντιδράσεις, είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα. Άλλωστε η  πορεία του ΣΥΡΙΖΑ  μέχρι σήμερα ποτέ δεν απέκλειε το διαφορετικό. Σημασία δεν έχει  η εικόνα που προβάλλεται προς τα έξω, αλλά να υπάρχουν χρήσιμες απόψεις και διαφορετικές  προσεγγίσεις.

Συγχρόνως το σημαντικότερο ζήτημα που προκύπτει στην παρούσα συγκυρία είναι ότι σήμερα δεν υπάρχει μνημόνιο και η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα. Με τη διαπραγμάτευση δεν καταφέραμε τα πάντα, αλλά πετύχαμε κάποια βασικά πράγματα χωρίς να απομακρυνθούμε από τη λαϊκή εντολή».

{youtube}Y7Gh50CUWZs{/youtube}

About Ειρήνη Καζαντζίδη 85 Articles
Πτυχιούχος δημοσιογράφος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Prisma 95,1 ενώ παρουσιάζει εκπομπή στον Energy 93,4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*