Οι επιβάτες στο ταξί δεν εγκαταλείφθηκαν στο Αγρίνιο …

Οι επιβάτες στο ταξί δεν εγκαταλείφθηκαν στο Αγρίνιο …

Όλοι γνωρίζουμε ότι αρκετοί πολίτες του Δήμου Πρέβεζας χρησιμοποιούν για την ταχύτερη μεταφορά  τους στην Αθήνα τα ταξί της Βόνιτσας. Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύτηκε από τοπικό site, ότι η τροχαία του Αγρινίου σταμάτησε ταξί  και ο οδηγός παραπέμφθηκε στην αστυνομία  Αγρινίου με την κατηγορία της κλοπής μεταφορικού έργου, ενώ οι επιβάτες εγκαταλειφτήκαν στον δρόμο, διερωτώμενοι πως θα φτάσουν στον προορισμός τους.

Ο οδηγός ταξί, Αθανάσιος Πρόνιος, ο όποιος μετράει 22 χρόνια στο χώρο των ταξί  Βόνιτσας, μίλησε στον Prisma 95,1 και στην εκπομπή του Κώστα Kαζαντζίδη «υπάρχει θέμα» επί του θέματος,  λέγοντας ότι “είναι αληθές,  η τροχαία Αγρινίου σταμάτησε το ταξί. Όμως πρέπει να υπογραμμίσουμε, ότι κατευθείαν ήρθε δικό μας ταξί και παρέλαβε τους επιβάτες”. Λένε ότι επιτελούμε κλοπή μεταφορικού έργου, ανέφερε ο κ. Πρόνιος και πρόσθεσε, “το ταξί είναι δημοσιάς χρήσεως σύμφωνα με το Υπουργείο. Ο  νόμος που ισχυρίζονται αφορά τα  ΙΧ πούλμαν. Σε αυτό, άλλωστε οφείλεται το γεγονός, ότι,  όταν ο δικηγόρος μας, εξήγησε στο διοικητή της τροχαίας τα γεγονότα, ο οδηγός  Παντελής Φουσέκης, έφυγε ατιμώρητος”.

Παράλληλα ερωτηθείς όσον αφορά στο ΚΤΕΛ, το οποίο επιχειρεί να σταματήσει το δίκτυο μεταφοράς των ταξί Βόνιτσας, “γνώριζε το νόμο ή επικαλούνταν χωρίς λόγο παρανομία”; Ο κ. Πρόνιος απάντησε, «βεβαίως,  ήταν ενήμεροι αλλά  είχαν ως σκοπό την ταλαιπωρία του κόσμου. Τρανό παράδειγμα το δικαστήριο της Αθήνας στο όποιο παραβρεθήκαμε και αθωωθήκαμε για άλλη μια φορά».

 

{youtube}8XCZGQv1WbM{/youtube}

About Ειρήνη Καζαντζίδη 85 Articles
Πτυχιούχος δημοσιογράφος Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στον Prisma 95,1 ενώ παρουσιάζει εκπομπή στον Energy 93,4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*