Επιστολή διαμαρτυρίας του Α.Ο Μύτικα κατά του Δ.Σ. του Π.Σ. Πρέβεζας.

Κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα δυο Δ.Σ, με το Δ.Σ. του Α.Ο. Μύτικα να κατηγορεί το Δ.Σ. του Π.Σ. Πρέβεζας για μη επιστροφή παίχτη που είχε δανείσει ο Α.Ο. Μύτικας στον Π.Σ. Πρέβεζας το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Α.Ο Μύτικα, κ. Ηλία Κατωγιάννη, όχι μόνο δεν έγινε η επιστροφή του παίχτη, όπως είχε συμφωνηθεί, αλλά ο παίχτης δόθηκε ως ελεύθερος σε άλλη ομάδα.
Δείτε το δελτίο τύπου του Α.Ο. Μύτικα:

Δελτίο τύπου

Επιστολή διαμαρτυρίας κατά του Δ.Σ. του Π.Σ. Πρέβεζας.

Λυπούμαστε ειλικρινά μια τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Π.Σ. Πρέβεζας να διοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ίχνος αξιοπρέπειας και δεν τηρούν το λόγο τους.

Το καλοκαίρι ο τότε πρόεδρος και εκπρόσωπος του σωματείου κύριος Χρήστος Τάσιος ζήτησε από την ομάδα μας Α.Ο. Μύτικας έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο η ομάδα μας είχε πληρώσει 800€ προκειμένου να του βγάλει το δελτίο ώστε να μπορεί να αγωνίζεται και τον δώσαμε με όλη μας τη καρδία στην ομάδα της πόλης μας προκειμένου να βοηθήσουμε να πετύχει το στόχο της και χωρίς να πάρουμε ούτε 1€ με τη μονή συμφωνία η οποία υπογράφτηκε από τις δυο διοικήσεις ο παίχτης να επιστραφεί πάλι στην ομάδα μας Α.Ο. Μύτικας.

Μετά την απομάκρυνση του κυρίου Τάσιου από την προεδρεία του Π.Σ. Πρέβεζας το Δ.Σ. του Π.Σ. Πρέβεζας γνώριζε για τη συμφωνία μεταξύ τον δυο σωματείων την οποία όμως δεν τήρησαν και έδωσαν το ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Ερμή Καναλίου ως ελεύθερο. Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται τηΝ καλή πρόθεση της ομάδας μας να βοηθήσει την ομάδα της πόλης μας…αλλά τελικά όταν ο Π.Σ. Πρέβεζας διοικείτΑΙ από τέτοια άτομα χωρίς ήθος, δε μπορεί να κάνει υγιές πρωταθλητισμό.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Α.Ο. Μύτικα.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. Μύτικα.
Ηλίας Κατωγιάννης

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*