Σε γιορτινό κλίμα η πόλη της Πρέβεζας.

Σε γιορτινό κλίμα η πόλη της Πρέβεζας.

Πιστή στο γιορτινό κλίμα των ημερών και η Πρέβεζα. Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά τρία Χριστουγεννιάτικα Bazaar  πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14/12 στην πόλη της Πρέβεζας, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μπουν σε γιορτινή διάθεση, ξορκίζοντας το άγχος και τη μιζέρια της καθημερινότητας.

bazzarlaikiagora

 

Το Σάββατο το πρωί 13/12, το 3ο και 4ο Γυμνάσιο της πόλης πραγματοποίησαν τα καθιερωμένα Βazaar τους, το 3ο Γυμνάσιο έξω από το κτίριο της Λαϊκής Αγοράς και το 4ο στο πλακόστρωτο της αγοράς μπροστά από τη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης γέμισαν με τραγούδια, παιδικές φωνές, δωράκια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές την αγορά της πόλης σε ένα ιδιαίτερο εορταστικό κλίμα.

bazzartheo

Σήμερα Κυριακή 14/12 για άλλη μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα άνοιξε τις πόρτες τους από τις 11:00 π.μ έως στις 17:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Μια γιορτινή ατμόσφαιρα με χειροποίητες κατασκευές, φτιαγμένες , με αγάπη και μεράκι από γονείς, μαθητές και δασκάλους, καθώς και ένα πλούσιο μπουφέ με γλυκές και αλμυρές γεύσεις ολοκλήρωναν το  εορταστικό σκηνικό.

pazaripantokratora

pazaripantokratora.3

pazaripantokratora.4

About Βασίλης Κούρκουλας 11920 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*