Όλγα Γεροβασίλη: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πολιτικό ανάστημα για σκληρη διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Όλγα Γεροβασίλη: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πολιτικό ανάστημα για σκληρη διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

 Στον Prisma 95,1 μίλησε η Βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επίσπευση της προεδρικής εκλογής, λέγοντας ότι ο δρόμος για τις εκλογές άνοιξε, με την κυβέρνηση να μην μπορεί να εκλέξει τον πρόεδρο και για αυτό προσυμφώνησε με την Τρόικα δίμηνη παράταση του Μνημονίου, καθώς αυτό συμπίπτει με την ημερομηνία των εκλογών, ώστε η Τρόικα να είναι παρούσα με το ψεύτικο δίλλημα η ψηφίζετε Μνημόνιο ή έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστρέφεται η χώρα.

Σύμφωνα με την κυρία Γεροβασίλη αυτό το δίλλημα θα βγάλει από την ατζέντα το πραγματικό διακύβευμα, το οποίο είναι τα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία πρέπει να ψηφιστούν κατά απαίτηση της τρόικα όπως ζητούν τα e-mail της Τρόικα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δεν έχει ένα μαγικό κουμπί για να λύσει τα προβλήματα, ωστόσο αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση σε δυο μήνες θα έχουμε το νέο Μνημόνιο, με νέο πακέτο μέτρων τα οποία θα είναι επώδυνα.

Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτεί ο πολίτης είναι αν θέλει να σταματήσει αυτή η πολιτική που μας έχει εξαθλιώσει και να ξεκινήσει μια άλλη πορεία που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και αυτή την δεινή θέση.

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πολιτικό ανάστημα για να κάνει μια σκληρή διαπραγμάτευση, καθώς ποτέ δεν έγινε διαπραγμάτευση καθώς ο κύριος Σαμαράς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο να τα εφαρμόσει και τώρα και η ίδια ομολογεί ότι απέτυχαν», ανέφερε.
Η διαπραγμάτευση ξεκινά από το γεγονός ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να συζητηθεί το θέμα διαγραφής χρεών για να δοθεί λύση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθώς το χρέος δεν είναι Ελληνικό.

{youtube}w2EGUzYaehc{/youtube}

About Ομάδα Σύνταξης 70040 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*