Η “Ελληνοφρένεια” για τις δηλώσεις Βορίδη στην Πρέβεζα!

Την τιμητική του είχε ο Μάκης Βορίδης στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνοφρένεια” καθώς με τις δηλώσεις του -στο κομματικό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του κόμματος- στην Πρέβεζα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο υπουργός χρησιμοποιώντας έντονα πολωτικές εκφράσεις και με αναφορές σε ακροαριστερούς και σε κομμουνιστές στον χώρο της τέχνης της δημοσιογραφίας κτλ δημιούργησε σε πολλούς συνειρμούς από άλλες εποχές.

O κ Βορίδης ρώτησε το κοινό «Ποιος είναι ο καλλιτέχνης με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ελλάδα;» και πήρε την απάντηση ο Λάκης Λαζόπουλος για να τονίσει «Στρατευμένος άνθρωπος στην ιδεολογία της Άκρας Αριστεράς, όμως με τεράστια επιρροή» στη συνέχεια ανέφερε «Αν αρχίσω να σας μετράω κομμουνιστές ηθοποιούς κομμουνιστές ζωγράφους, κομμουνιστές τραγουδιστές, κομμουνιστές ποιητές κτλ βλέπετε τον τρόπο που συγκροτείται ιδεολογική  ηγεμονία. Θα πείτε και τι σημασία έχει ένα τραγουδάκι είναι. Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί αυτοί επειδή παράγουν επιρροή, επειδή τους βλέπει ο κόσμος σου λέει τι συμπαθής αυτός με τον οποίο εγώ διασκεδάζω και σιγοτραγουδάω, καλός άνθρωπος θα ναι, τί είναι; είναι κομμουνιστής, παράγεται νομιμοποίηση! »

Η γνωστή σατυρική εκπομπή χρησιμοποίησε σήμερα το ηχητικό υλικό από τη συγκέντρωση της Πρέβεζας και τις παραπάνω δηλώσεις του κ Μάκη Βορίδη  καλώντας τον να αναφέρει και τη δική του πρόταση για να “παταχθούν αυτά τα φαινόμενα”

Ακούστε την εκπομπή στο παρακάτω link και μετά το 19.00 λεπτό

 

About Μιχάλης Μίχος 1375 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*