Καρδιολογικό συνέδριο στα Ιωάννινα 21-23 Νοεμβρίου 2014

Καρδιολογικό συνέδριο στα Ιωάννινα 21-23 Νοεμβρίου 2014

Στα Ιωάννινα, από τις 21 έως και τις 23 Νοεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο εκπαιδευτικό καρδιολογικό συνέδριο με τίτλο: «Παρουσίαση Περιστατικών & Λήψη Κλινικών Αποφάσεων».

Το συνέδριο διοργανώνεται με την ενεργή συμμετοχή του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή, του Περιφερειακού Καρδιολογικού Τομέα Βορειοδυτικής Ελλάδας, των Ομάδων Εργασίας Βαλβιδοπαθειών, Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων και Πνευμονικής Υπέρτασης – Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης – Ηχωκαρδιολογίας – Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και την Καρδιολογική Κλινική του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την προεδρεία του Καθηγητού Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ι. Γουδέβενου.

Το συνέδριο – όπως κάθε χρόνο- τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και η συμμετοχή αναμένεται πάνω από 600 συνέδρους από ολόκληρη την Ελλάδα όπως αυτή έχει καταγραφεί έως και σήμερα ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά σε σύνολο.

Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλο αριθμό κλινικών περιστατικών από διάφορα νοσοκομεία της χώρας συμμετέχοντας ενεργά σε συζητήσεις με τους ειδικούς για θέματα όπως: προσθετικές βαλβίδες, καρδιακή ανεπάρκεια, χρησιμότητα υπερήχων, βαλβιδοπάθειες, αρρυθμίες και άλλα. Στόχος είναι να δοθούν απαντήσεις σε τρέχοντα ερωτήματα, προβληματισμούς, αντιγνωμίες και διλλήματα στη καθημέρα κλινική πράξη από τους 60 προσκεκλημένους ομιλητές – παρουσιάζοντες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει πιστοποιηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Epirus lx Palace. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 08.30 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 στις 12.00.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ: Ο πρόεδρος του συνεδρίου καθηγητής Ι. Γουδέβενος καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου την Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος και ώρα 12.00.

About Ομάδα Σύνταξης 80341 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*