Ο δήμος Πρέβεζας στην τουριστική έκθεση "Φιλοξένια" της Θεσσαλονίκης

Ο δήμος Πρέβεζας στην τουριστική έκθεση "Φιλοξένια" της Θεσσαλονίκης

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Πρέβεζας για την συμμετοχή του σε κοινό περίπτερο με τους φορείς στην τουριστική  Εκθεση ΅Φιλοξένια΅της Θεσσαλονίκης.
Στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκαν επανειλλημένα συσκέψεις έτσι ώστε να διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες  της ΅αποστολής΅έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η παρουσία της Πρέβεζας  ως ΅νησί΅ανάμεσα στο γαλάζιο του  Αμβρακικού και του Ιονίου αποτελεί σημείο αναφοράς της φετεινής ΅καμπάνιας΅ ενώ οι επισκέπτες του περιπτέρου εκτός  από φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για την Πρέβεζα θα μπορούν να δοκιμάσουν θαλασσινούς μεζέδες, παραδοσιακές πίτες, τυριά,  γλυκά, λικέρ, τσίπουρο και κρασί τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της τοπικής κουζίνας.
Με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών θα  πραγματοποιηθούν δύο  εκδηλώσεων  στο περίπτερο της Πρέβεζας , το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα  και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει  το χορευτικό του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας  συνοδεία μουσικών παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που θα αναδεικνύει την παράδοση και τα ιδιαίτερα ακούσματα της περιοχής.

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

           Θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς να μας επισκεφτείτε από 13 έως 16 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στην 30η έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2014 & στο περίπτερο 13 stand 43.

Ο Δήμος Πρέβεζας «δίνει τα χέρια» με όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς ,συλλόγους ,επιχειρήσεις & βάζει στοίχημα να διαφημίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Πρέβεζα & τις ομορφιές της.

Σας περιμένουμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας αυτήν την προσπάθεια μας.

                                                                                                                Με τιμή

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας

                                                                                                     Χρήστος Μπαΐλης

About Ομάδα Σύνταξης 66023 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*