Χτυπάει «κόκκινο» η αντιπαράθεση ΤΑΟΛ – Ionian Star

Χτυπάει «κόκκινο» η αντιπαράθεση ΤΑΟΛ - Ionian Star

 

Κόκκινο χτυπάει η αντιπαράθεση της Διοίκησης του ΤΑΟΛ με το IONIANSTAR με πόλεμο επιστολών αλλά και το πρώτο εξώδικο που έφτασε στην διοίκηση του συνεταιρισμού, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο δικαστήριο της Παρασκευής.

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma95,1 μίλησε ο πρόεδρος του ΤΑΟΛ Γεράσιμος Λιβιτσάνος ο οποίος υποστήριξε ότι εφαρμόζει μια δικαστική απόφαση, καθώς και τις αποφάσεις του ΔΣ του ΤΑΟΛ (κάτι για το οποίο αμφισβητείται από μέλη του ΔΣ), υποστηρίζοντας ότι η πλευρά του Ionianstar ήταν ενήμερη για τις κινήσεις της Διοίκησης, ακολουθώντας τα βήματα και τις υποδείξεις των νομικών του συνεταιρισμού.

Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το ΤΑΟΛ θα κερδίσει όλα τα δικαστήρια και μάλιστα υπογράμμισε ότι ακόμα και αν η δικαστική απόφαση βγει υπέρ της πλευράς Αραβανή, δεν θα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση από τον συνεταιρισμό αλλά από το Δημόσιο.

Όπως και στην επιστολή που είχε προηγηθεί από την διοίκηση του ΤΑΟΛ (δείτε εδώ) ο κύριος Λιβιτσάνος εξήγησε το χρονικό και μάλιστα ανέφερε ότι το επόμενο μίσθωμα που θα διεκδικηθεί θα είναι υψηλότερο από αυτό που κατέβαλε μέχρι πρότινος το IonionStar.

 

Κατά την διάρκεια της εκπομπής η Διοίκηση του IonianStar έστειλε ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Απαντώντας σε ένα προς ένα τα σημεία της επιστολής υπογραμμίζοντας ότι η μόνη οφειλή είναι ύψους 5.000 ευρώ και λέγοντας ότι διοίκηση του δεν προχώρησε στην αποβολή, όχι γιατί έδειξε την καλή πίστη ή την καλή διάθεση, αλλά γιατί ήταν υποχρεωμένη να συμμορφωθεί προς την υπ΄αριθ 13/2014 προσωρινή διαταγή που εκδόθηκε στις 18.7.2014 με την οποία αναστέλλονταν ολοσχερώς η υπ΄αριθ. 7/2014 Διαταγή Απόδοσης Μισθίου και Πληρωμής μισθωμάτων και συνεπώς νομικά δεν μπορούσε να προχωρήσει σε έξωση.

 

{youtube}daHAIl-UcHQ{/youtube}

 

Μετά την παρέμβαση Λιβιτσάνου στον Prisma 95,1 μίλησε το μέλος του ΔΣ Φίλιππος Μεσσήνης αναφέρθηκε στο προχθεσινό ΔΣ και στις κατηγορίες μελών προς την Διοίκηση ότι το παρακάμπτει, επιβεβαίωσε ότι το πρώτο εξώδικο έχει φτάσει στην Διοίκηση του ΤΑΟΛ από το IonianStar και ότι ο συναιτερισμός μπαίνει σε δικαστικές περιπέτειες….

 

 

{youtube}9O9IjSg2Cew{/youtube}

 

 

Παρέμβαση έκανε και ο αντιπρόσωπος του ΤΑΟΛ Μάκης Μελάς, λέγοντας ότι ακόμα και αν θέλει η διοίκηση να το δώσει σε νέο εκμισθωτή, εκκρεμεί το Δικαστήριο που αφορά τα πράγματα που έχει μέσα στο ξενοδοχείο το Ionianstar, τα οποία σύμφωνα με την συμφωνία θα ανήκουν στο ΤΑΟΛ με το τέλος της μίσθωσης το 2019. Ωστόσο το δικαστήριο δεν έχει αποφασίσει για αυτό το θέμα και έτσι η ενοικίαση του ξενοδοχείου μπορεί να μπλοκαριστεί, να παραμένει κλειστό με απώλεια εσόδων για τον συνεταιρισμό.

 

 

 

{youtube}QLiSSnme1rU{/youtube}

 

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι με μήνυμα στην επίσημη σελίδα στο Facebook εργαζόμενος του ξενοδοχείου, διέψευσε τους ισχυρισμούς Αραβανή, ότι χρωστά οφειλές στο προσωπικό της εταιρείας λέγοντας ότι όλα τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν, με τον κύριο Λιβιτσάνο να εμμένει στην άποψη του…

About Ομάδα Σύνταξης 84529 Articles
To PrismaRadio.gr είναι τo ενημερωτικό ραδιόφωνο της Βορειοδυτικής Ελλάδας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*