Στρ. Βουγέλης: Πρέπει να συνεχιστεί η μάχη για το υπάρχον νοσοκομείο

Στρ. Βουγέλης: Πρέπει να συνεχιστεί η μάχη για το υπάρχον νοσοκομείο

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Πρέβεζας κ Στρατής Βουγέλης  ανέλυσε όσα ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ  Γρηγοράκος στην προχθεσινή επίσκεψή του στην Πρέβεζα και μιλώντας στον Prisma95,1 και αναφέρθηκε στα προβλήματα του νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο κ Βουγέλης μίλησε για τις ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  ενώ τόνισε ότι στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε η μείωση που είχε γίνει τα τελευταία έτη δημιουργεί σημαντικά προβλήματα που με μια μικρή αύξηση δεν λύνονται. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι φέτος για πρώτη φορά γίνεται περικοπή για ένα μέρος των βραδύνων ή των κυριακάτικων ημερομισθίων.

«Με την ατάκα -λεφτά δεν υπάρχουν πρόεδρε- κατάλαβα ότι και το 2015 θα έρθει μείωση και της  χρηματοδότησης και των κονδυλίων των εργαζομένων» σημείωσε ο κ Βουγέλης.

Σχετικά με την εξαγγελία του νέου νοσοκομείου ο κ Βουγέλης ανέφερε ότι ένα τέτοιο έργο για να υλοποιηθεί θα χρειαστεί κατ ελάχιστον 6-7 χρόνια αλλά το σημαντικό είναι  να δώσουμε μάχη για να σωθεί και το υπάρχον νοσοκομείο συμπλήρωσε

{youtube}5hS40KJX0C0{/youtube}

About Μιχάλης Μίχος 1375 Articles
Δημοσιογράφος, Μέλος της ΕΣΠΗΤ, Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*