Αναβλήθηκε η δίκη του 47χρονου που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε 13χρονη στην Πάτρα

Μοιραστείτε το:

Για τις 28 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης στα δικαστήρια της Πάτρας, του 47χρονου που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 13χρονης στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στην κοπέλα, η οποία ενημέρωσε τους δικούς της και ο πατέρας της τον παγίδευσε κλείνοντας ραντεβού μαζί του, τον ακινητοποίησε και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν συνελήφθη ο 47χρονος, παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού 6 ετών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «αναγνωρίζω το σφάλμα μου, είμαι βλάκας».

Πώς προσέγγισε 47χρονος την 13χρονη και πώς παγιδεύτηκε

Ο 47χρονος εντόπισε τον λογαριασμό που διατηρούσε η ανήλικη στo Instagram και άρχισε να της στέλνει, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μηνύματα σχολιάζοντας την εμφάνιση της, λέγοντας πόσο όμορφη είναι και όχι μόνο και πως θα ήθελε να συναντηθούν.

Την επικοινωνία αντιλήφθηκε ο 50χρονος πατέρας της 13χρονης ο οποίος κάθε φορά που εκείνος επικοινωνούσε με τη 13χρονη, απαντούσε ο ίδιος. Έτσι μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου, το απόγευμα της Κυριακής κανονίστηκε το ραντεβού που επιθυμούσε διακαώς ο 47χρονος.

Εκεί η 13χρονη εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο σημείο σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, κάθισε σε ένα παγκάκι και περίμενε τον άνδρα που λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνιση του. Οταν, όμως, ο 47χρονος πλησίασε την ανήλικη, επενέβη ο 50χρονος πατέρας της, τον ακινητοποίησε και ενημέρωσε την Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Τα δυο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου, το ένα που βρέθηκε στην κατοχή του και το δεύτερο σε έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του , κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πηγή: skai.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ