11χρονη αθλήτρια: Προκλητική ομολογία του προπονητή Ιστιοπλοΐας- «Δεν ήταν βιασμός, είχαμε σχέση» [vids]

Μοιραστείτε το:

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές που άκουσαν στο Mega, την τοποθέτηση που έκανε ο προπονητής ιστιοπλοΐας, τον οποίο κατηγόρησε 21χρονη αθλήτρια Ναυτικού Ομίλου, ότι την είχε βιάσει πριν από μια δεκαετία, όταν η ίδια ήταν ένα κορίτσι μόλις 11 ετών.

Ο προπονητής υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη και ότι σχεδίασαν να… παντρευτούν! Δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

Ο 38χρονος σήμερα προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» ο πατέρας του θύματος ήταν μέλος του σωματείου, που ανήκε το κορίτσι και ο προπονητής, και έθεσε θέμα αποπομπής του κατηγορούμενου στο ΔΣ του συλλόγου, όπως και έγινε. Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός και άγνοια για τον βιασμό του κοριτσιού.

Η καταγγελία της αθλήτριας

Την φρικτή εμπειρία που έζησε όταν έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 11 ετών, περιέγραψε στην τηλεόραση του Open, η 20χρονη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, για την οποία έκανε  καταγγελία η Σοφία Μπεκατώρου, ενώ για την υπόθεση μίλησε και ο Νίκος Κακλαμανάκης.

«Βιασμός με όλο το νόημα. Ήμουν τότε 11 χρόνων. Ήμουν σε σοκ και αντί να με στηρίζουν, ήθελαν να με καταστρέψουν». Ήταν μόλις 11 ετών, ήταν ένα παιδί που άνοιγε πανιά και ονειρευόταν διακρίσεις στις ανοιχτές θάλασσες. Προσπάθησαν, όμως, να της κόψουν τα φτερά απότομα. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», λέει για πρώτη φορά η 11χρονη τότε αθλήτρια ιστιοπλοΐας.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει. «Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», λέει για πρώτη φορά η αθλήτρια.

Η 11χρονη τότε αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας δεν το εκμυστηρεύτηκε τότε στους γονείς της. Παιδί, μόλις 11 ετών, δεν ήξερε πώς να το χειριστεί. «Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. «Λόγω της Σοφίας αποφάσισα να δώσω ένα τέλος», είπε – μεταξύ άλλων – θεωρώντας ότι ήρθε η στιγμή να ρίξει φως στην υπόθεση

Η καταγγελία της Μπεκατώρου

Βόμβα από την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου. Η ολυμπιονίκης κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2021 στον εισαγγελέα για την υπόθεση βιασμού της πριν από 23 χρόνια από στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Η κ. Μπεκατώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε το όνομα αθλήτριας ιστιοπλοΐας που φέρεται να έπεσε και αυτή θύμα βιασμού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσφατη περίπτωση με το αδίκημα να είναι σε ισχύ ως προς τις ποινικές τους κυρώσεις αν αυτό αποδειχθεί. Την ίδια ώρα, αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανοίξει ο κατάλογος μαρτύρων με την πρόσκληση από τον ανακριτή τόσο του καταγγελλόμενο από τη Σοφία Μπεκατώρου όσο και των νέων ονομάτων που ανέφερε η ολυμπιονίκης.

Τι είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης

Σε μια  σοκαριστική αποκάλυψη προέβη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος είπε ότι η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου, είναι μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών!

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δεν θέλησε να πει άλλες λεπτομέρειες καθώς όπως είπε μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ