Ιμάμογλου: Θρίλερ με σχέδιο δολοφονίας του από τζιχαντιστές του ISIS

Μοιραστείτε το:

Ανησυχία προκαλεί στην Κωνσταντινούπολη ένα όργιο φημών για μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας κατά του δημάρχου, Εκρέμ Ιμάμογλου. Πηγές από το δήμο της Κωνσταντινούπολης, επιβεβαίωσαν σε τουρκικά ΜΜΕ ότι η αστυνομία τους προειδοποίησε για ένα τέτοιο σχέδιο. Τα μέτρα ασφαλείας του προερχόμενου από την κεμαλική αντιπολίτευση Ιμάμογλου, που έχει έρθει σε κόντρα πολλές φορές με τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενισχύθηκαν μετά τις φήμες ότι τζιχαντιστές του ISIS σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν, όπως ανέφερε το OdaTV.

To ίδιο δίκτυο υποστήριξε ότι από τις 23 Νοεμβρίου 2020 έχουν δοθεί εντολές στους σωματοφύλακες του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης να είναι «πιο προσεκτικοί». Ένα άλλο δίκτυο, το Halk TV ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές που φέρονται να σχεδιάζουν την επίθεση κατά του Ιμάμογλου δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Αξιωματούχοι του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα Sozcu ότι ο Ιμάμογλου απειλείται με δολοφονική επίθεση.

«Έχουμε λάβει μια αναφορά από τις υπηρεσίες πληροφοριών, στην οποία υπάρχουν κι άλλα ονόματα. Αλλά δεν πρόκειται για μια επιβεβαιωμένη ή επικαιροποιημένη πληροφορία, αλλά για μη επιβεβαιωμένη», ανέφεραν. H ασφάλεια της Κωνσταντινούπολης διαψεύδει πάντως τις πληροφορίες αυτές.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ