Πατούλης κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Περιφερειάρχης Αττικής

Μοιραστείτε το:

O Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε συγκεκριμένα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Γ. Πατούλης: Έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενισχύσουν το ΕΣΥ

Πριν από λίγες ημέρες ο Περιφειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ, Γ. Πατούλης είχε στείλει επιστολή στους ιδιώτες γιατρούς, μέλη του ΙΣΑ, με την οποία τους ζητά να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ επισημαίνει τα εξής:

“Η πατρίδα μας δίνει μια κρίσιμη μάχη ενάντια στην πανδημία που απειλεί την ανθρωπότητα. Οι συνάδελφοί μας, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών μας. Έχουν ανάγκη από τη βοήθειά μας. Οι ιδιώτες γιατροί της Αθήνας απέδειξαν το υψηλό αίσθημα ευθύνης από το οποίο διακατέχονται διατηρώντας ανοιχτά τα ιατρεία τους και προσφέροντας ακόμα και εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

EUROKINISSI

Ωστόσο η μάχη ενάντια στην επιδημία θα κριθεί από την οργάνωση και την αντοχή των δομών υγείας. Σε αυτή την εθνική προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.

Είμαστε υπέρ της μονιμότητας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ωστόσο αυτή είναι μια ειδική συνθήκη και ο ιατρικός κόσμος οφείλει να συσπειρωθεί.

Σας καλώ να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση του Υπουργείου Υγείας και να συμμετέχετε στην ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό. Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τον ασθενή, τη δημόσια υγεία και την πατρίδα”.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ