ΣΥΡΙΖΑ Μητσοτάκης: «Περιμένουμε επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή» [pic]

Μοιραστείτε το:

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, την ημέρα που ανακοινώθηκαν 98 νεκροί από τον κορονοϊό, ο πρωθυπουργός έκανε ποδήλατο με φίλους του στην Πάρνηθα, χωρίς να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία.

Με διπλή του ανάρτηση στο Twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης σημειώνει: «Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ.Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι».

«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Νικολαΐδης.

»Ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», επισημαίνει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Την ίδια ώρα, συζητήσεις και σχόλια στα social media προκαλεί και η επιλογή του πρωθυπουργού να αναρτήσει φωτό που ψωνίζει από ζαχαροπλαστείο τσουρέκι, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, μία πόλη που μετράει καθημερινά δεκάδες νεκρούς. Το θέμα δεν είναι φυσικά ότι έκανε την αγορά αλλά που θεώρησε φυσικό να αναρτήσει μια ανέμελη εμφάνισή του στην πολύπαθη Θεσσαλονίκη. Ξεχνώντας ότι δεν είναι influencer αλλά ο πρωθυπουργός μίας χώρα που μετρά  νεκρούς αγγίζοντας θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες είδε το φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία που απεικονίζει τον πρωθυπουργό με έξη ακόμα άτομα, χωρίς μάσκες να κάνουν ποδήλατο σε δασική περιοχή. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία.

Την φωτογραφία κυκλοφόρησε η εφημερίδα Documento γράφοντας ότι: «Η παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα. Λίγο αφότου είχε ανακοινωθεί πως υπάρχουν 98 νεκροί από τον κορονοϊό».

Αν επαληθευθεί ότι η φωτογραφία είναι όντως τραβηγμένη την 29η Νοεμβρίου  τότε δυστυχώς, όχι μόνον για τον πρωθυπουργό, αλλά και για τους πολίτες θα είναι ένα εξαιρετικά σοκαριστικό συμβάν. Θα σημαίνει ότι κοινωνία και κυβέρνηση δεν κατοικούν στο ίδιο σύμπαν.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ