Τηλεκπαίδευση: Σούπερ μάρκετ δίνει ίντερνετ σε παιδιά για να κάνουν μάθημα

Μοιραστείτε το:

Γολγοθάς η τηλεκπαίδευση για μια οικογένεια στο Ρέθυμνο, με την μητέρα και τα δύο παιδιά της να κάθονται ώρες σε ένα πεζούλι με δανεικό wi-fi. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Daynight.gr, που δημοσίευσε τη φωτογραφία, η συγκεκριμένα μητέρα δεν διαθέτει σύνδεση στο σπίτι της και ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής, της έχει προσφέρει τους κωδικούς του wifi.

Με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, λοιπόν, καταφέρνει και εξασφαλίζει πρόσβαση στα παιδιά της ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, μέχρι που η πανδημία και τα οικονομικά της απόνερα, οδήγησαν αμφότερους στην ανεργία. Η ίδια, περήφανη και ηρωίδα στα μάτια των παιδιών της αλλά και τα δικά μας, υπομένει τις πρωτόγνωρες συνθήκες και στέκεται δίπλα από τις μικρούλες της μέχρι να τελειώσει το καθημερινό μάθημα-Γολγοθάς. Υπήρξαν δε ημέρες, όπου παρά το τσουχτερό κρύο στο Ρέθυμνο, μάνα και κόρες, στάθηκαν στο ίδιο πεζούλι ώστε να μη χάσουν ώρες διδασκαλίας.

Η δημοσιοποίηση του προβλήματος της οικογένειας κινητοποίησε δεκάδες κόσμου, που θέλησαν να προσφέρουν βοήθεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ιστοσελίδα έχει δεχτεί πολλά μηνύματα για την στήριξη της οικογένειας.

Ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιόδους, η αλληλεγγύη δείχνει το δρόμο και θα τις φωτίζει…

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ