Γιάννης Πλακιωτάκης κορονοϊός: Μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Μοιραστείτε το:

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, που εδώ και λίγες μέρες νοσεί από κορονοϊό, αναμένεται να εισαχθεί στο νοσοκομείο ύστερα από συστάσεις των γιατρών του. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, οι γιατροί του συνέστησαν να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό ώστε να του χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτησή του: «Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου».

Η ανακοίνωση του υπουργού:

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας το υπουργείο είχε ανακοινώσει πως ο κ. Πλακιωτάκης είναι θετικός στον κορονοϊό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι οι επιπλοκές που εμφάνισε ο υπουργός ώστε οι γιατροί να προχωρήσουν σε αυτή την απόφαση.

Μήνυμα για αυστηρή τήρηση των μέτρων

Την Πέμπτη είχε στείλει μήνυμα για πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας. Απευθυνόμενος εξ αποστάσεως στην εθνική αντιπροσωπεία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας webex, με αφορμή τροπολογία αρμοδιότητάς του που έχει καταθέσει στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών, ο κ. Πλακιωτάκης άδραξε την ευκαιρία να αφυπνίσει ως παθών απέναντι στον κοινό εχθρό του ιού.

«Κι εγώ τηρούσα τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια, αλλά ο ιός είναι παντού», επισήμανε, απευθύνοντας στους συναδέλφους τους βουλευτές σύσταση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία που δοκιμάζεται και εκείνους που πιθανόν αμφισβητούν την αναγκαιότητα των περιορισμών.

Είχε ξανακάνει τεστ τον Σεπτέμβριο

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός είχε υποβληθεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου σε τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ υποβλήθηκε μάλιστα και σε επαναληπτικό τεστ κι αφού και αυτό βγήκε αρνητικό μπόρεσε και επέστρεψε στα καθήκοντά του.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ