Διάρρηξη θυρίδων: Τα στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Μοιραστείτε το:

Τόσο το ενδιαφέρον όσο και την ανησυχία των πολιτών έχει προκαλέσει η υπόθεση της διάρρηξης τεσσάρων θυρίδων από τράπεζα στο Νέο Ψυχικό, με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να ερευνούν κάθε ενδεχόμενο και κάθε ύποπτο, για την κλοπή κοσμημάτων αξίας εκατομμυρίων ευρώ, χρημάτων αλλά και λοιπών αντικειμένων αξίας.

Οι αρχές έχουν κατευθύνει τις έρευνες τους, σε αυτό το σημείο, στις κλειδαριές των θυρίδων και τα ίχνη παραβίασής τους. Παράλληλα, κομβικό στοιχείο θα αποτελέσει η διαπίστωση των ατόμων που έχουν πρόσβαση στο χώρο, αλλά και εκείνων που χειρίζονται τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι θυρίδες είχαν ανοιχτεί τελευταία φορά τον Αύγουστο, από τους κατόχους τους. Το στοιχείο αυτό υποδεικνύει πως οι διαρρήξεις πραγματοποιήθηκαν το φθινόπωρο. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το προφίλ των θυμάτων, καθώς αποτελούν γυναίκες, σύζυγοι γνωστών και ισχυρών επιχειρηματιών και κάτοικοι βορείων προαστίων. Σημειώνεται πως, τόσο ο αριθμός και η σοβαρότητα των καταγγελιών, όσο και η…διακριτικότητα με την οποία πραγματοποιήθηκαν οι διαρρήξεις, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, οδήγησαν την διαβίβαση της υπόθεσης από το Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Καταλύτη στην υπόθεση αναμένεται να αποτελέσει η έρευνα που θα πραγματοποιηθεί εντός της τράπεζας, με τις έρευνες να στρέφουν το βλέμμα τους στο αν όλες οι διαδικασίες είχαν ακολουθηθεί με βάση το πρωτόκολλο ή σημειώθηκαν παραλείψεις και παρατυπίες. Μέχρι στιγμές, προσωπικό και κάτοχοι των θυρίδων έχουν δώσει δαχτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ, παράλληλα, η αστυνομία έχει παραλάβει όλο το υλικό των καμερών ασφαλείας, σε εύρους δύο μηνών.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ