Μαραντόνα: Φίλαθλος της Μπόκα Τζούνιορς κλαίει με τον γιο της έξω από το «Μπομπονέρα» [vid]

Μοιραστείτε το:

Απέραντη θλίψη επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από το «Μπομπονέρα», με μια φίλαθλο να ξεσπά, αγκαλιά με τον γιο της για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Θλίψη σε Αργεντινή και Νάπολι

Η είδηση μεταδόθηκε στην Αργεντινή και σε δευτερόλεπτα ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη. Για όσους τον έζησαν, έφυγε ένα κομμάτι της αγάπης τους για το ποδόσφαιρο. Ομως για την Αργεντινή και τη Νάπολι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής… Ήταν σύμβολο. Ο επαναστάτης κόντρα σε όλους και σε όλα. Έτσι, έφτασε στην κορυφή του κόσμου την Αργεντινή και στην κορυφή της Ιταλίας τη Νάπολι.

Για αυτό και τόσο στην Αργεντινή όσο και στην ιταλική πόλη του Νότου οι εικόνες θλίψης και πένθους για τον Ντιεγκίτο είναι χαρακτηριστικές.

Οι οπαδοί της Νάπολι έχουν συγκεντρωθεί και θρηνούν το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. LIVE με εικόνα και ήχο από την ιταλική πόλη.

Καίγεται η Νάπολι

Οπαδοί της Νάπολι βγήκαν στους δρόμους, ανάβοντας καπνογόνα για τον Μαραντόνα, μπροστά σε μια τεράστια προσωπογραφία του «Pibe de Oro» πουθ κοσμεί ένα κτίριο και άλλοι άφησαν ένα αναμμένο κερί ή ένα κασκόλ ή έξω από το γήπεδο της ομάδας.

Η Νάπολι δεν ήταν απλά η πόλη του, δεν ήταν απλά η ομάδα του. Ήταν το σπίτι του. Χιλιάδες παιδιά πήραν το όνομά του Αργεντινού θρύλου που πέθανε την Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 ετών και τώρα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, δηλώνει πως θέλει να τον τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

“Είναι μια καλή ιδέα να μετονομάσουμε το Σαν Πάολο σε Σαν Πάολο-Μαραντόνα. Είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε” είπε ο Αουρέλιο ΝτεΛαουρέντις, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του βρέθηκε στην ελίτ της Ευρώπης χάρη σε αυτόν τον χαρισματικό ηγέτη.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ