Μάνη γυναικοκτονία: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 44χρονης στην κόρη της [vids]

Μοιραστείτε το:

Συγκλονιστικά είναι τα τελευταία λόγια της 44χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Μάνη, μπροστά στην κόρη τους. Σύμφωνα με την αδερφή της, η γυναίκα, τη στιγμή που ο σύζυγός της την κυνηγούσε με την κυνηγετική καραμπίνα, φέρεται να είπε στην κόρη της: «Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς».

Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της, η οποία μιλώντας στο STAR, είπε ότι η αδερφή της «ήταν μια εξαιρετική κοπέλα και αγαπούσε τα παιδιά της… (Ο σύζυγός της) δεν την άφηνε να μας βλέπει».

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι ο γαμπρός της είχε μελετήσει το πώς θα «ξεφορτωθεί» τη σύζυγό του και ότι σκεφτόταν «είτε να την κλείσει σε ψυχιατρείο, είτε να τη χωρίσει είτε να τη σκοτώσει». Φέρεται να έλεγε σε όλους για το πώς θα την βγάλει από τη μέση.

Όπως αποκάλυψε η αδερφή της 44χρονης, οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί και ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του, τόσο στο σπίτι όσο και στο μαγαζί που διατηρούσε, τρεις καραμπίνες και φυσίγγια.

«Η αδερφή μου ήθελε να πάει στην αστυνομία. Αλλά εκεί είναι ο γνωστός του γνωστού και φοβόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βιώνουν ανάλογες καταστάσεις να τολμούν και να μιλούν για ανάλογα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζουν.

Όσα αποκάλυψε η αδερφή του θύματος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας

Στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», αποκάλυψαν μια σκληρή πλευρά της καραντίνας και του εγκλεισμού που έχει επιβληθεί. Αυτή της ενδοοικογενειακής βίας που «μαστίζει» χιλιάδες γυναίκες και παιδιά, μετατρέποντας τον χρόνο στο σπίτι, σε εφιάλτη.

Η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, παρουσίασε δεδομένα που αποδεικνύουν πως η βία στο σπίτι έχει εκτιναχθεί, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού των πολιτών.

«Δυστυχώς η περίοδος του εγκλεισμού εκτίναξε τις καταγγελίες για κακοποίηση γυναικών στη γραμμή 15900 όσο και στα συμβουλευτικά κέντρα. Είναι ένα φαινόμενο που δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο».

Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ