Βελόπουλος εμβόλιο: «Να το κάνουν πρώτα πολιτικοί και να πάνε σε ΜΕΘ κορονοϊού» [vid]

Μοιραστείτε το:

Ως εκπρόσωπος του αντιεμβολιαστικού κινήματος στη Βουλή επιχείρησε να εμφανιστεί ο Κυριάκος Βελόπουλος αναπαράγοντας θεωρίες συνωμοσιολόγων. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στην ολομέλεια, αναφέρθηκε στα εμβόλια για τον κορονοϊό και ουσιαστικά τάχθηκε αντίθετος στην πραγματοποίησή του, ζητώντας μάλιστα να το κάνουν πρώτα 100 πολιτικοί και μετά να πάνε σε ΜΕΘ για να δούμε αν θα κολλήσουν.

Κατήγγειλε μάλιστα την κυβέρνηση επειδή προχώρησε σε παραγγελίες εμβολίων κατά της πανδημίας.

«Η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμού κ. Μαρία Θεοδωρίδου είπε πως τα εμβόλια δεν έχουν εγκριθεί από καποιον εθνικό οργανισμό. Τότε λοιπόν εσείς γιατί τα αγοράσατε; Αφού δεν έχουν εγκριθεί πώς πάμε και πληρώνουμε χωρίς να έχουν πάρει καποια έγκριση; Η ίδια πρόεδρος είπε πως οι μάσκες και οι αποστάσεις θα διατηρηθούν και μετά τα εμβόλια και πως δεν έχουν γίνει δοκιμές σε άτομα κάτω των 18 ετών. Και σας ρωτώ: θα πάτε εσείς τα παιδιά σας να κάνουν το εμβόλιο, όταν δεν έχουν γίνει μελέτες για τις επιπτώσεις του εμβολίου; Έχετε εξασφαλίσει 25 εκατ. εμβόλια και εμείς είμαστε 11 εκατ. Και λέτε ότι θα δώσετε τα υπόλοιπα σε άλλες χώρες. Πώς η πτωχευμένη Ελλάδα θα δώσει σε άλλες χώρες; πώς γίνεται αυτό; Βλέπουμε τους παγκόσμιους κολοσσούς να δίνουν χρήματα σε εφημερίδες παγκοσμίως για να προωθήσουν το εμβόλιο. Μα δεν είναι άγιες οι φαρμακευτικές εταιρείες. Pfizer, Glaxo, Novartis λαδώνουν τον κόσμο και εσείς κάνετε ότι δεν το ξέρετε; Είδαμε τις προάλλες την παραίτηση του Στρατή Πλωμαρίτη για λόγους ηθικής και δεοντολογίας, εξ αιτίας του υποχρεωτικού του εμβολίου.

Μα ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου όταν οι επιστήμονες αντιδρούν; Γιατί να είναι υποχρεωτικό; Προαιρετικό το αντιλαμβάνομαι. Αν είστε τόσο σίγουροι ότι είναι καλό το εμβόλιο, τότε να μαζευτούν 100 πολιτικοί που το θέλουν τόσο, να το κάνουν, να μπουν σε μία ΜΕΘ COVID να καθίσουν χωρίς μάσκες και αν παραμείνουν υγιείς να πάμε να το κάνουμε και οι υπόλοιποι. Επίσης, θελω να απαντήσω τον Πορτοσάλτε, που χαρακτήρισε βλαμμένους όσους αντιδρούν, ότι είσαι πολλαπλά βλαμμένος, όταν επιμένεις χωρις να γνωρίζεις τι παρενέργειες μπορεί να έχει αυτό το εμβόλιο. Και το είπε, άλλωστε, και ο Μπιλ Γκέητς ότι το εμβόλιο έχει παρενέργειες.

Καλώ λοιπόν την κυβέρνηση να προνοήσει ώστε η όποια εταιρεία και οι υπουργοί που επιμένουν να έχουν αστικές και ποινικές ευθύνες, για να αποζημιωθούν όσοι κάνουν το εμβόλιο και αντιμετωπίσουν προβλήματα από τις παρενέργειες. Οι ευθύνες δεν αφορούν τον Θεό αλλά αυτόν που έφτιαξε το εμβόλιο και αυτόν που επιβάλλει στους άλλους. Στην Pfizer η Αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πρόστιμο 4,7 δισ. δολλάρια για παράνομες πράξεις. Δεν είναι αγία η εταιρεία. Η Δανία απέσυρε το νόμο που προέβλεπε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η Γερμανία έκανε το ίδιο. Και εσείς έχετε βάλει τα παπαγαλάκια να πείσουν τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο ενώ δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειές του.

Άλλο έγκλημα που γίνεται… Δεν ντρέπεστε εσείς της ΝΔ να επιτρέπετε να μπαίνουν δημοσιογράφοι σε ΜΕΘ με τις κάμερες, όταν δεν είναι δυνατόν να μπει στη ΜΕΘ ο συγγενής του ασθενούς; Πού είναι το ΕΣΡ των ανέργων και των αχρήστων να παρέμβει, που μόνο σε εμένα ξέρει το ΕΣΡ να κάνει μαγκιές; Μπαίνει ο δημοσιογράφος με την κάμερα μέσα στη ΜΕΘ και δείχνει τους διασωληνωμένους. Μα οι ασθενείς τρομάζουν, καταβάλλονται από άγχος και στρες και ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να ρίξει το ανοσοποιητικό του. Τι χρείαν έχουμε να δείχνουμε τις ΜΕΘ; Πώς μπαίνουν μέσα οι δημοσιογράφοι;
Επίσης, να είναι καλά ο Αρχιεπίσκοπος, αλλά με ενόχλησε το γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές αγωγές για τους VIP ασθενείς. Ήρθε από την Αμερική το φάρμακο για τον Αρχιεπίσκοπο και ο απλός μισθωτός, ο συνταξιούχος δεν μπορεί να το έχει; Μόνο ο πολιτικός θα το έχει; Μάθαμε ότι ο κ. Ιερώνυμος πήρε το ίδιο φάρμακο που πήρε και Ντόναλντ Τραμπ.

Βγήκαν τις προάλλες οι κλινικάρχες και είπαν ότι δεν έχουν προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουν περιστατικά Covid. Μα δεν ήταν υποχρεωμένη η κυβέρνηση από τον Μάρτιο, με το πρώτο lockdown, να τους εκπαιδεύσει για ΜΕΘ; Δεν μεριμνάτε. Τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις.

Η Γερμανία δεν έχει 3.000 ή 5.000 ΜΕΘ. Έχει 30.000 ΜΕΘ! Και έχει κάνει το εξής: είναι άλλες οι ΜΕΘ που χρησιμοποιούνται για τους ασθενείς Convid και άλλες αυτές που χρησιμοποιούνται για τις άλλες ασθένειες. Κανονικά εδώ έπρεπε να έχουμε 5.000 ΜΕΘ για να είμαστε ασφαλείς όλοι και να μην τρέχουμε τώρα αν ψάχνουμε και να στήνουμε αντίσκηνα για τους ασθενείς»

Στη συνέχεια μάλιστα επιτέθηκε και στο ΕΣΡ, λέγοντας: «Θέλω να πάω και σε ένα σκάνδαλο που συντελείται εδώ και μία 10ετία. Το Σύνταγμά μας ορίζει ότι πρέπει να έχουμε 5 Ανεξάρτητες Αρχές και εμείς έχουμε 32! Και το συνολικό κόστος τους είναι από 300 εκατ. έως 600 εκατ. το χρόνο! Κάθονται αυτοί οι κύριοι στα γραφεία και πληρώνονται. Μα δεν μπορεί να γίνει μία επιτροπή από όλα τα κόμματα και να αποφασίζει όταν απαιτείται ανάγκη και αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσουμε για να αγοράσουμε αεροσκάφη, ή να κάνουμε ΜΕΘ; 600 άτομα έχει η ΡΑΕ και τα μέλη της στοιχίζουν στο κράτος 400.000 το χρόνο. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού στοιχίζει 44.910.000 το χρόνο, το ΑΣΕΠ 20.000.000 το χρόνο, ο Συνήγορος του Πολίτη 28.000.000 το χρόνο. Αν κάθε Ανεξάρτητη Αρχή στοιχίζει κατά μέσο όρο 20.000.000 το χρόνο, αυτό σημαίνει ότι το σύνολό τους στοιχίζει 600.000.000. Με αυτά τα χρήματ όχι ΜΕΘ, όχι αεροπλάνα, τα πάντα θα μπορούσαμε να έχουμε. Να καταργηθούν οι ανεξάρτητες αρχές. Δεν γίνεται να τους πληρώνουμε και να μην δουλεύουν.

Το ΕΣΡ, στην κυριολεξία κάθεται! Και θα σας δώσω στοιχεία. Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, στις πρωινές εκπομπές εκπροσωπήθηκαν από τα εθνικής εμβέλειας κανάλια τα κόμματα ως εξής:

Στον ΣΚΑΪ η ΝΔ 75 φορές, ο ΣΥΡΙΖΑ 16 φορές, ο ΚΙΝΑΛ 2 εμείς καμμία, στην ΕΡΤ η ΝΔ 37 φορές, ο ΣΥΡΙΖΑ 16, το ΚΙΝΑΛ 5 εμείς 3, στο ΟΡΕΝ η ΝΔ 33, ο ΣΥΡΙΖΑ 24, το ΚΙΝΑΛ 6, εμείς καμμία, στον ΑΝΤ1 η ΝΔ 32, ο ΣΥΡΙΖΑ 15, το ΚΙΝΑΛ μία εμείς καμμία, στο MEGA η ΝΔ 33, ο ΣΥΡΙΖΑ 19, το ΚΙΝΑΛ 5, εμείς καμμία φορά. Δηλαδή συνολικά η ΝΔ εκπροσωπήθηκε 210 φορές, ο ΣΥΡΙΖΑ 90, το ΚΙΝΑΛ 19 και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3 φορές στο διάστημα 20 ημερών.

Αυτή είναι η κατάντια της Δημοκρατίας που φτιάξατε και η κατάντια του ΕΣΡ, που δεν δουλεύει και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Τον τελευταίο χρόνο το ΕΣΡ έχει λάβει 102 αποφάσεις, από τις οποίες οι 60 αφορούν εμένα! Δηλ. το ΕΣΡ δουλεύει για εμένα και δεν κάνει κανένα έλεγχο που να αφορά στην πολυφωνία. Και το χειρότερο είναι οι δημοσκοπήσεις, για τις οποίες το ΕΣΡ είναι υπεύθυνο. Πείτε μου πότε έγινε τελευταία φορά έλεγχος από το ΕΣΡ για τις δημοσκοπήσεις; ΠΟΤΕ! Το ΕΣΡ έχει να κάνει απολογισμό από το 2017! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ΕΣΡ. Αλλά «θα τους πάω αίμα». Δεν γίνεται να παρελαύνει από τα κανάλια μόνο η ΝΔ και κανένα άλλο κόμμα. Και το ωραίο είναι ότι οι κύριο της ΝΔ εδώ μέσα μου λένε κατ’ ιδίαν ότι έχω δίκιο. Μα τότε γιατί δεν κάνετε κάτι; Να σας πω εγώ: δεν αλλάζετε τίποτα είτε γιατί βολεύεστε είτε γιατί το επιβάλλετε εσείς και ακολούθως βολεύεστε.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ