Σκούπα εξερράγη προκαλώντας εγκαύματα σε 44χρονη μητέρα [vid]

Μοιραστείτε το:

Τρομερά εγκαύματα και πληγές στο πόδι προκάλεσε σε 44χρονη μητέρα η έκρηξη της ηλεκτρονικής σκούπας ατμού, με την οποία εκείνη την ώρα καθάριζε το σπίτι της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, στο διπλανό δωμάτιο από την έκρηξη βρισκόταν το ενός έτους παιδί της, το οποίο ξεκίνησε να ουρλιάζει, μόλις άκουσε τον κρότο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, μιλώντας στο MEGA, ενώ έκανε δουλειές, είδε την ηλεκτρική σκούπα ατμού να εκρήγνυται, προκαλώντας της εγκαύματα, με φουσκάλες και ανοιχτές πληγές, στο πόδι. Την ώρα μάλιστα που έπαθε το έγκαυμα παραπάτησε τραυματίζοντας και το άλλο της πόδι.

Η 44χρονη μητέρα, παρά τον φρικτό της πόνο πήγε στο φαρμακείο της γειτονιάς, για να ζητήσει βοήθεια. Αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ επικοινώνησε με το κατάστημα, από το οποίο είχε αγοράσει την σκούπα, όπου εμμέσως πλην σαφώς την κατηγόρησαν ότι έφταιγε εκείνη:

«Ύστερα που τους πήρα τηλέφωνο, μου είπανε ότι μπορεί να φταίω και εγώ κιόλας. Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κάνα κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου άνοιγε κάνα κεφάλι. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, οι πρώτες σκέψεις της μητερας – μετά το σοκ – πήγαν στο ενός έτους αγοράκι της, το οποίο από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε: «Για φαντάσου να είχα τον μικρό δίπλα μου. Για φαντάσου να έφευγε κομμάτι, έτσι όπως έσκασε η σκούπα και να με χτύπαγε εμένα στο κεφάλι και να μου το άνοιγε. Και να μου λένε ότι κιόλας έφταιγα εγώ», σημείωσε η γυναίκα στην εκπομπή  «Live News».

Από το περιστατικό έχουν περάσει πέντε ημέρες και, σύμφωνα με την ίδια, ακόμα κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, ούτε από το κατάστημα, από το οποίο την αγόρασε, ούτε από την εταιρεία κατασκευής της σκούπας.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ