Κορονοϊός Τρίκαλα: Φόβοι για μεγάλη διασπορά στους οικισμούς των Ρομά [vid]

Μοιραστείτε το:

Συναγερμό σήμαναν στα Τρίκαλα τα κρούσματα κορονοϊού των τελευταίων 24ωρων. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου 2020, κατέληξε 32χρονος Ρομά, θετικός στον covid-19, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ την ίδια μέρα δύο ακόμη Ρομά βγήκαν θετικοί σε rapid test στα οποία υποβλήθηκαν και αργά το βράδυ ακόμη ένας, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε απότομα υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, κλιμάκια του ΕΟΔΥ άμεσα, εντός των ημερών σε συνεργασία με Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμο Τρικκαίων, θα μεταβούν στους οικισμούς Ρομά της πόλης για διενέργεια rapid test στο μεγαλύτερο δυνατό τμήμα του πληθυσμού.

Έκκληση για ιδιώτες γιατρούς στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Περαιτέρω ενίσχυση για αντιμετώπιση της πανδημίας αναζητά το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα απευθύνεται δραματική έκκληση προς τους ιδιώτες Ιατρούς, μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και των άλλων Θεσσαλικών Νομών να δηλώσουν την πρόθεση τους για συνδρομή στα αντίστοιχα τμήματα, μονάδες και κλινικές του ΕΣΥ. Όπως αποκαλύπτει το trikalavoice.gr, καλούνται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα γιατροί των παρακάτω ειδικοτήτων:

  • Παθολογίας
  • Αναισθησιολογίας
  • Καρδιολογίας
  • Πνευμονολογίας
  • Γενικής Ιατρικής

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ