Βερβεσός: Με έχουν στοχοποιήσει προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων

Μοιραστείτε το:

Για στοχοποίηση του κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Δημήτρης Βερβεσός και μάλιστα προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, όπως υπογραμμίζει. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, αφού καταγράφει όλες τις ενέργειες που έκανε μετά το «κορονοπάρτι» για τα γενέθλιά του, σημειώνει ότι όλοι οι συγγενείς και οι συνεργάτες του είναι αρνητικοί στον covid – 19.

Αναλυτικά όλη η δήλωση του Δημήτρη Βερβεσού έχει ως εξής:

«Αναφορικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο γραφείο μου στις 20.11.2020 οφείλω να ενημερώσω τους συναδέλφους μου αναλυτικά για τα παρακάτω :

Από την πρώτη στιγμή ΔΗΜΟΣΙΑ, όπως γνωρίζετε, αναγνώρισα το σφάλμα που έγινε και την ευθύνη που μου αναλογεί τόσο έναντι του δικηγορικού σώματος όσο και έναντι της κοινωνίας (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).

Επειδή η αναγνώριση ευθύνης δεν πρέπει να είναι μόνο ρηματική αλλά πρέπει να είναι και έμπρακτη:

α) Ήδη από την Κυριακή της 22/11/2020 το πρωί με επιστολή μου προς τον κατά νόμο αρμόδιο Πρόεδρο του Πειθαρχικού Τμήματος, προ πάσης εντολής διενέργειας ποινικής προκαταρτικής εξέτασης, ζήτησα την πειθαρχική διερεύνηση του συμβάντος, όπερ και εγένετο άμεσα στις 23/11/2020.(επισυνάπτεται το σχετικό mail)

β) Τέθηκα στη διάθεση της Δικαιοσύνης με δημόσια δήλωσή μου το ίδιο απόγευμα, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι ο νόμος ισχύει έναντι όλων χωρίς καμία εξαίρεση. (επισυνάπτεται η σχετική δήλωση).

γ) Τη Δευτέρα 23/11/2020 συγκάλεσα σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ για τις 25/11/2020 προκειμένου να συζητηθεί σε θεσμικό επίπεδο το θέμα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη).

δ) Την Δευτέρα 23/11/2020 όλοι οι παρευρισκόμενοι συγγενείς και συνεργάτες υπεβλήθησαν σε έλεγχο διάγνωσης για τον κορονοϊό covid-19 και τα αποτελέσματα όλων είναι αρνητικά.

Περαιτέρω, τη Δευτέρα 23/11/2020 ο χώρος του γραφείου του ΔΣΑ απολυμάνθηκε από συνεργείο με δαπάνες μου. (επισυνάπτεται βεβαίωση εργασιών). Σημειώνω ότι όλοι οι χώροι του Συλλόγου για λόγους πρόληψης και προστασίας των εργαζομένων και των συναδέλφων απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά ταύτα, η συνεχιζόμενη απηνής δημόσια διαπόμπευσή μου από ορισμένους κύκλους για τέταρτη συνεχή μέρα είναι προφανές ότι υπερβαίνει τα όρια της συνήθους προβολής του θέματος και της έντονης κριτικής σε δημόσια πρόσωπα και παραβιάζει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τρίτων, μη δημοσίων και δη στενών συγγενικών μου προσώπων.

Δεν καταλείπεται πλέον καμία αμφιβολία σε κάθε καλόπιστο τρίτο ότι, με αφορμή το εν λόγω δυσάρεστο περιστατικό, επιχειρείται ευθεία στοχοποίησή μου προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων επιδιώξεων.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι, θα είμαι παρών και θα συνεχίσω το έργο μου και ιδίως στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη σημερινή συγκυρία, στην κατεύθυνση επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων του κλάδου».

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ