Κορονοϊός ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι οι γιατροί του κόμματος εθελοντικά στη μάχη

Μοιραστείτε το:

Με επιστολή την οποία υπογράφει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ενημερώνει τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια ότι θέτει την ίδια και όλους τους συναδέλφους της ιατρούς που έχουν εκλεγεί βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη διάθεση του ΕΣΥ.

«Σας ενημερώνω ότι με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά από την έξαρση της επιδημίας και με δεδομένες τις ανάγκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι Βουλευτές-Ιατροί του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προτίθενται να υποστηρίξουν το σύστημα υγείας, εν μέσω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα.

Προφανώς, η αποτελεσματικότητα της συνεισφοράς των βουλευτών μας στο σύστημα εναπόκειται στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, με βάση τις ανάγκες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και την ειδικότητα των Ιατρών.

Σας παραθέτω τα ονόματα και τις ειδικότητες των Βουλευτών-Ιατρών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία:

Γεροβασίλη Όλγα, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστρια
Ηγουμενίδης Νικόλαος, Ιατρός Καρδιολόγος
Μάρκου Κωνσταντίνος, Καθηγητής Ενδοκρινολογίας
Μιχαηλίδης Ανδρέας, Ιατρός Ρευματολόγος
Μουζάλας Ιωάννης, Ιατρός Γυναικολόγος Χειρουργός – Μαιευτήρας
Ξανθός Ανδρέας, Ιατρός Μικροβιολόγος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ιατρός Παθολόγος
Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος, Ιατρός Δερματολόγος
Πολάκης Παύλος, Ιατρός Γενικός Χειρουργός – Εντατικολόγος
Τζούφη Μερόπη, Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Παιδονευρολογίας

«Ψευδής ο κ. Σταϊκούρας ως προς την ενίσχυση του ΕΣΥ»

«Όσες αλχημείες και να κάνει η κυβέρνηση δεν αλλάζει το γεγονός: η κυβέρνηση άφησε το ΕΣΥ στην τύχη του και εγκληματικά ανοχύρωτο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Χθες το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία επιχειρούσε να υποστηρίξει ότι το δημόσιο σύστημα υγείας ενισχύθηκε εν μέσω πανδημίας από το κράτος με επιπλέον 786 εκ ευρώ, πράγμα εντελώς ψευδές. Η αδιάψευστη αλήθεια των αριθμών είναι ότι το ΕΣΥ ενισχύθηκε με λιγότερα από 300 εκ. ευρώ. Η κυβέρνηση άφησε το ΕΣΥ στην τύχη του και εγκληματικά ανοχύρωτο στον πόλεμο της πανδημίας». Διαβάστε περισσότερα

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ