ΗΠΑ: Οκτώ τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο – Ασύλληπτος ο δράστης

Μοιραστείτε το:

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο στο Μιλγουόκι, και συγκεκριμένα στο Mayfair στην πολιτεία του Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

Φωτογραφία New York Times

«Επτά ενήλικες και ένας έφηβος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο» διευκρίνισαν οι αρχές, χωρίς, ωστόσο, να μπορούν να προβούν σε εκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασής τους, ενώ επιπλέον εξήγησαν πως όταν κατέφθασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο ένοπλος είχε ήδη φύγει από το σημείο, υπογραμμίζοντας, έτσι, πως ο κίνδυνος υπάρχει ακόμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντένις Μακ Μπράϊμπ, δήμαρχος της Γουαγουατόσα, προέβη σε δήλωση στο ABC News, υποστηρίζοντας πως οι τραυματίες βρίσκονται εκτός κινδύνου. Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Milwaukee Journal Sentinel, έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Παράλληλα, περίπου 40 περιπολικά της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο.

Φωτογραφία EPA/TANNEN MAURY

Τα μοναδικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές, είναι πως πρόκειται για νέο λευκό άνδρα, με ηλικία μεταξύ 20 και 30 ετών.

Ο κυβερνήτης Ουισκόνσιν Τόνι Έβερς, δήλωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως «Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε εκείνους που τραυματίστηκαν στους πυροβολισμούς σήμερα στο εμπορικό κέντρο Mayfair».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: REUTERS

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ