Καμίνια πυροβολισμοί: Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Μοιραστείτε το:

Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ αλλοδαπών, στις εργατικές κατοικίες στα Καμίνια. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έγινε καταδρομική επίθεση με μαχαίρια σε σπίτι Πακιστανών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις Πακιστανοί είδαν ξαφνικά μπροστά τους ομάδα με μαχαίρια που τους αιφνιδίασε και άρχισε να τους μαχαιρώνει. Ένας από τους δράστες μαχαίρωσε το ένα από τα θύματα αφήνοντας το νεκρό, ενώ ένα δεύτερο θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο τρίτος κάτοικος του σπιτιού δεν μαχαιρώθηκε αλλά ξυλοκοπήθηκε. Πρόκειται για το βασικό μάρτυρα που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έχουν αφήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πίσω τους ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με προσωπικές διαφορές και ξεκαθάρισμα λογαριασμών με την υπόθεση ασχολείται το τμήμα ασφαλείας στο Πειραιά.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ