Παρουσιάστρια Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για επίθεση σε αστυνομικό [vid]

Μοιραστείτε το:

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση, η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν εξαιτίας της επίθεσής της στο Νίκο Χαρδαλιά, συνελήφθη για άλλη μία φορά διότι επιτέθηκε σε αστυνομικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου, στην οδό Τσάκου Παπαγεωργίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η κατηγορούμενη αρνήθηκε να δεχτεί έλεγχο, από αστυνομικούς διμοιρίας των ΜΑΤ, σχετικά με την τήρηση των περιορισμών για την εξάπλωση του κορονοϊού. Η ίδια δεν φορούσε προστατευτική μάσκα και δεν διέθετε σχετική βεβαίωση μετακίνησης.

“Ξέρετε ποια είμαι εγώ, εγώ πέταξα στον Χαρδαλιά νερό και θα φοβηθώ εσάς;” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και άρχισε να τους βρίζει, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Σχετικά με την έλλειψη βεβαίωσης μετακίνησης είπε ότι είναι κλειστό το κινητό της επειδή δεν έχει μπαταρία.

Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και απειλή. Ορίστηκε δικάσιμος για την 1η Φεβρουαρίου του 2021 και αφέθηκε ελεύθερη.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η κατηγορούμενη ξεσπά για τη σύλληψή της μετά την επίθεσή της σε αστυνομικό.

“Είμαι πολύ στοχοποιημένη. Μέσα στην ατυχία μου, τώρα που πήγα στον εισαγγελέα ήταν ο ίδιος εισαγγελέας που με έβαλε στο νοσοκομείο. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ξεφτιλίκι έφαγα, πως μου μιλούσε. Συνέχισε να μου λέει ότι έχω πρόβλημα και ότι πρέπει να βρω ψυχιατρική βοήθεια”, ενώ συνεχίζει λέγοντας: “Ενώ του είπα ότι έχω χαρτί από πνευμονολόγο με έβαλε επί μισή ώρα να είμαι έξω με μάσκα. Μου την επέβαλε. Έχουν πατήσει όλους τους νόμους του συντάγματος.”

Η Κουσκούση καταγγέλλει ότι μόλις τη συνέλαβαν, οι αστυνομικοί άρχισαν να συνεννοούνται μεταξύ τους για το τι θα πουν, λέγοντας «θα πούμε ότι μας έβρισε», ενώ της απηύθυναν το λόγο λέγοντάς της «θα γίνεις το παιχνιδάκι μας».

Ακόμη, καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από την αστυνομία. Όταν αντέδρασε στη σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός της είπε «Εσένα θα ακούσουν;». Ακόμη καταγγέλλει ότι παρά το γεγονός ότι ήθελε να κάνει μήνυση για όσα έζησε, οι αστυνομικοί δεν της το επέτρεψαν.

Η 44χρονη είναι υπόδικη για απειλή και εξύβριση εις βάρος του Νίκου Χαρδαλιά. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αλλά η δίκη της αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάρτιο.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ