Πρέβεζα: Γιορτάστηκε η επέτειος του Πολυτεχνείου (φωτο)

Φορείς και οργανώσεις πραγματοποίησαν και στην πόλη της Πρέβεζας εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 47ης επετείου της φοιτητικής εξέγερσης στο Πολυτεχνείο τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στις 5 το απόγευμα εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, του Κινήματος Αλλαγής, του Δήμου Πρέβεζας, του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και λοιπών υπαλλήλων δήμου Πρέβεζας και του σωματείου καθαριστριών Πρέβεζας κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Κεντρική Αγορά της Πρέβεζας.

Στιις 5.30μ.μ. στην Πλατεία Ανδρούτσου συγκεντρώθηκαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΝΑΡ, του Ανυπότακτου Μαθητή, της δημοτικής παράταξης “Ανυπότακτη Κίνηση για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας”, του Συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας και εκπρόσωποι σωματείων. Πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες και κατευθύνθηκαν στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης όπου κατέθεσαν στεφάνια.

Στις 6μ.μ. στο Μνημείο Ηρώων στην Πρέβεζα, το ΚΚΕ, η ΚΝΕ, το ΠΑΜΕ, εκπρόσωποι ταξικών σωματείων, φορέων, οργανώσεων και επιτροπών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποίησαν ομιλία και απαγγελία ποιημάτων, και έγιναν καταθέσεις  στεφάνων για τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Στις 6.30 στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΕΛΜΕ Πρέβεζας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας κατέθεσαν στεφάνια για τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*