Σεπόλια επεισόδια: Συνέλαβαν διαδηλωτή στο σπίτι του – Στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα ο πατέρας του [vid]

Μοιραστείτε το:

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020, στα Σεπόλια, όπου αστυνομικοί κυνήγησαν και συνέλαβαν έναν διαδηλωτή που συμμετείχε στις συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο, ενώ ο πατέρας του νεαρού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με καταγγελίες, αστυνομικοί και συγκεκριμένα δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησαν το νεαρό διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε σε συγκέντρωση, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στα Σεπόλια. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί χτύπησαν και συνέλαβαν το νεαρό, παρουσία των γονιών του που προσπάθησαν να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν το παιδί τους.

Ο νεαρός διαδηλωτής οδηγήθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου συνεχίστηκε η ένταση. Εκεί συγκεντρώθηκε και κόσμος για να υποστηρίξει τον συλληφθέντα. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο πατέρας του 20χρονου νεαρού ένιωσε αδιαθεσία από την ταραχή και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Τελικά ο νεαρός συλληφθείς οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Η ένταση συνεχίστηκε στο ΑΤ Κολωνού, όπου αστυνομικοί χτύπησαν και την αδερφή του νεαρού, ενώ ο πατέρας του αντιμετώπισε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε έμφραγμα. Και οι δύο γονείς βρίσκονται στον Ευαγγελισμό, ενώ οι αστυνομικοί εμποδίζουν γιατρούς να δουν τον πατέρα και επιμένουν πως πρέπει να τον συλλάβουν, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και την κόρη, η οποία φέρεται να έχει μεταφερθεί στο ΑΤ Κυψέλης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όλα τα μέλη της οικογένειας του 20χρονου διαδηλωτή έχουν υποστεί αστυνομική βία.

Πάνω από 100 προσαγωγές

Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων, ενώ ένταση και κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελευταία στα Σεπόλια, όπου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται. Σημειώνεται πως αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

Να σημειωθεί ότι κλειστοί είναι μετά από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας και οι σταθμοί Μοναστηράκι, Βικτώρια, Αττική, Σεπόλια, Σταθμός Λαρίσης. Νωρίτερα έκλεισε ο σταθμός το μετρό στο Μεταξουργείο, ενώ από το πρωί κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό σε Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής. Με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισε προληπτικά και ο σταθμός Συγγρού Φιξ. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ