Πολυτεχνείο: Καταστολή και χημικά σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρέθυμνο [pics & vid]

Μοιραστείτε το:

Kαταστολή, χημικά και προσαγωγές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σε Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο και Πάτρα, πέρα από όσα συνέβησαν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το grtimes, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές διαδηλωτών, που έφταναν συνολικά τους 150. Νωρίτερα ζητήθηκε από τους συγκεντρωμένους να αποχωρήσουν, αφού τους έγινε έλεγχος. Διαδηλωτές προσπάθησαν να αποτρέψουν τις προσαγωγές και επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα το κλίμα στο κέντρο της πόλης να είναι τεταμένο.

Μικρή ένταση και στην Πάτρα

Συγκέντρωση περίπου 100 ατόμων τώρα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, εκ των οποίων οι μισοί περίπου κατευθύνονται προς την Τριών Ναυάρχων και οι άλλοι στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα.

Ομάδα ατόμων ακινητοποίησε το μεσημέρι η αστυνομία στον κόμβο Κουρτέση.

Πρόκειται για άτομα τα οποία προετοίμαζαν πορεία και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς. Σε έλεγχο διαπιστώθηκε πως είχαν έγγραφα μετακίνησης, η πορεία δεν έγινε και οι συγκεντρωμένοι αφέθηκαν ελεύθεροι

Ρέθυμνο : Επεισόδια στην συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών ξέσπασαν το μεσημέρι και στο Ρέθυμνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον κόμβο Θεοτοκοπούλου, δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν με ομάδα διαδηλωτών, ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων. Σύμφωνα με το neakriti.gr ακολούθησαν αρκετές προσαγωγές.

Στο σημείο των επεισοδίων, υπολογίζεται πως βρέθηκαν 50 με 60 διαδηλωτές, περιοχή που είναι διαφορετική από αυτή στην οποία είχαν καλέσει τα Σωματεία για την συγκέντρωση.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ