Εξαφάνιση 29χρονης: Εντοπίστηκε η μητέρα στην Ομόνοια μετά από μήνες

Μοιραστείτε το:

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 29χρονης μητέρας από το Νέο Ηράκλειο που είχε εξαφανιστεί από την εποχή της πρώτης καραντίνας δόθηκε σήμερα. Αξιοποιώντας τις μαρτυρίες που δόθηκαν στην εκπομπή «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, η μητέρα της 29χρονης την εντόπισε στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η νεαρή ήταν ταλαιπωρημένη και φανερά αδυνατισμένη, ωστόσο καλά στην υγεία της. Η μητέρα επικοινώνησε με το επιτελείο της Αγγελικής Νικολούλη και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συμβολή της εκπομπής στον εντοπισμό της 29χρονης.

Όπως αναφέρει το cnn, τα ίχνη της νεαρής οδηγήθηκε η μητέρα μετά από μαρτυρία φίλης που επικοινώνησε στη διάρκεια της εκπομπής την περασμένη Παρασκευή για να αναφέρει ότι πριν από λίγες ημέρες την είδε στην περιοχή της Ομόνοιας και αντάλλαξαν λίγες κουβέντες.

Η μαρτυρία ζωής αναπτέρωσε τις ελπίδες της μητέρας της 29χρονης που την αναζήτησε στην ευρύτερη περιοχή και την εντόπισε σήμερα στην Ομόνοια. Η νεαρή είχε χαθεί από τον περασμένο Μάρτιο και υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Τι έλεγε η μητέρα της

Η νεαρή μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, χάθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας. Η μητέρα της, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.

«Είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Αποκλείω το ενδεχόμενο να έφυγε μόνη της. Κάτι άλλο έχει συμβεί, που δεν μπορώ να σκεφτώ. Έχει δύο ανήλικες, πανέμορφες κόρες. Αγνοείται από τα τέλη Μαρτίου, την περίοδο του πρώτου lockdown. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση. Δεν ξέρω τι συνέβη», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η κ. Κωνσταντίνα.

Το silver alert προ 8 μηνών

Σύμφωνα με το silver alert, η νεαρή γυναίκα που αγνοούταν από τον περασμένο Μάρτιο, είναι η Δήμητρα Ζιβανού, 29 ετών, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής. Έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,65μ και είναι αδύνατη.

Η Δήμητρα Ζιβανού είναι μητέρα δύο παιδιών που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Σύμφωνα με το anikolouli.gr, τον τελευταίο ενάμισο χρόνο έμενε μαζί με τον σύντροφό της στον Άγιο Δημήτριο.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ