Ντόναλντ Τραμπ: Οι αριστεροί Δημοκρατικοί προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές [pics]

Μοιραστείτε το:

Εκτός από το γεγονός ότι ο Τραμπ επιμένει να θεωρεί εαυτόν νικητή των αμερικανικών εκλογών, ο -απερχόμενος όπως όλα δείχνουν- πρόεδρος των ΗΠΑ εξακολουθεί να διατυπώνει τις δικές του θεωρίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο «αγαπημένο του twitter.

Ο Τραμπ έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις στην πρώτη του ανάρτηση: «Οι Ριζοσπαστικοί Αριστεροί Δημοκρατικοί, σε συνεργασία με τον συνεργάτη τους, τα ΜΜΕ που διασπείρουν τα fake news, προσπαθούν να κλέψουν αυτές τις εκλογές. Δεν θα τους αφήσουμε!».

Σε άλλο του tweet ανέφερε: «Θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των μελών σύνθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Δεν θα τους αφήσουμε».

Φυσικά από τις αναφορές του δεν λείπει και ο κορονοϊός ή «κινέζικος ιός» κατά τον ίδιο:

«Ο κινέζικος ιός χτυπάει βάναυσα τις ευρωπαϊκές χώρες. Στα Fake News δεν αρέσει αυτό».

«Δεν παραδέχομαι τίποτα, έχουμε πολύ δρόμο»

Με δύο μηνύματα μέσω Twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ, ξεκαθαρίζει πως δεν θεωρεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και δεσμεύεται να συνεχίσει την δικαστική διαδικασία, όπου θεωρεί ότι πρέπει να γίνει έρευνα ή επανακαταμέτρηση.

Σύμφωνα με το CBS ο Joe Biden έχει συγκεντρώσει 396 εκλέκτορες, ενώ ο Donald Trump 232 και ο Μπάιντεν βρίσκεται μπροστά στις ψήφους κατά 5,5 εκατομμύρια. “Κέρδισε μόνο στα μάτια των MME των fake new. Δεν παραδέχομαι τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές οι εκλογές ήταν νοθευμένες”, ανέφερε ο Τραμπ σε tweet, ενώ νωρίτερα, έγραψε: “Εκλογές νοθείας. Θα νικήσουμε”.

Νωρίτερα ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε συνέντευξη του συνεργάτη του, γνωστού στα αμερικανικά πράγματα νομικού, Λιν Γουντ, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα που προσβάλλει νομικά το αποτέλεσμα των εκλογών. Σε συνέντευξή Τύπου που έδωσε, ο Γουντ δήλωσε πως τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν μεγάλη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ και ότι τα μεγάλα ΜΜΕ άρχισαν να υποστηρίζουν ψευδώς πως έχασε.

“Όταν ο Τραμπ μου ζήτησε να τον βοηθήσω στην Τζώρτζια και σε άλλες Πολιτείες, είπα ‘ναι’ γιατί υπάρχει ένα σύννεφο πάνω από τη χώρα και αν δεν διορθώσουμε τα πράγματα και αν δεν μάθουμε τί συνέβη τη βραδιά των εκλογών, το σύννεφο αυτό θα γίνεται όλο και πιο σκοτεινό, μέχρι να γίνει σύννεφο καταιγίδας και να χάσουμε την ελευθερία μας. Είναι ώρα να αντεπιτεθούμε”. Έκανε λόγο για απειλή στις συνταγματικές ελευθερίες και τόνισε: “Αυτό το πραξικόπημα θα αποτύχει”.

Διαδήλωση στην Ουάσινγκτον

Χιλιάδες άτομα συμμετείχαν χτες σε διαδήλωση υπέρ του Τραμπ στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με την Voice Of America, σημειώθηκαν ταραχές μεταξύ των διαδηλωτών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων. Έγιναν 20 συλλήψεις ενώ αναφέρθηκε ένας τραυματισμός από μαχαίρι.

Ρεπορτάζ του Russia Today από τις διαδηλώσεις

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ