Ο Πέτσας «πνίγηκε» σε ερώτημα για την Οικονομία και έγινε viral [vid]

Μοιραστείτε το:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μεταφέροντας μία ερώτηση του δημοσιογράφου Σταύρου Παπαντωνίου και της εφημερίδας “Καθημερινή” ξεροκατάπιε με αποτέλεσμα να «πνιγεί» και να χάσει για λίγο την μιλιά του.

Μητσοτάκης και Τσιοδρας κοιτάζουν ανήσυχοι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσας ο οποίος προσπαθεί και βρίσκει τελικά την αναπνοή του.

Αμέσως ο σκηνοθέτης της δημόσιας τηλεόρασης έδειξε στο πλάνο μόνο τον Πρωθυπουργό και τον κ. Τσιόδρα (που κοιτούσαν ανήσυχοι) προκειμένου να πιει μία γουλιά νερό ο κ. Πέτσας ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη και συνέχισε την ερώτηση έστω και με μισή ανάσα μέχρι να ολοκληρώσει.

Η ερώτηση είχε να κάνει με την πιθανότητα ενός τρίτου lockdown αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει η παρούσα κατάσταση στην Ελληνική οικονομία, αντικείμενο το οποίο πραγματικά μπορεί να σε κάνει όχι μόνο να ξεροκαταπιείς αλλά και ακόμα χειρότερα. Οι κακές γλώσσες στα δημοσιογραφικά γραφεία που έκαναν λόγο για πιθανή υποξία λόγω της μάσκας διαψεύδονται από τους επιστήμονες ούτως ή άλλως με μελέτες. Φαίνεται πως ήταν απλά μια άτυχη στιγμή για τον γενικά πειθαρχημένο στις δημόσιες εμφανίσεις του κυβερνητικό εκπρόσωπο

Δείτε στο 41.00 του βίντεο τι συνέβη:

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ