Σεισμός Σάμος: «Άκουγες παντού ουρλιαχτά και σειρήνες» – Μαρτυρία κατοίκου στον flash.gr

Μοιραστείτε το:

Μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο. Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι στο Καρλόβασι περιγράφουν στον flash.gr την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

πηγή φωτογραφίας: samos24.gr

«Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Ήταν κάτι πολύ ισχυρό. Ήταν η ώρα που σχολούσαν τα παιδιά. Είχαμε μόλις επιστρέψει στο σπίτι. Κουνηθήκαμε πάρα πολύ. Ανοιγόκλειναν οι πόρτες και τα παράθυρα. Χάναμε την ισορροπία μας. Είχε μεγάλη διάρκεια από ότι κατάλαβα. Τρομοκρατηθήκαμε, κατεβήκαμε κάτω στην αυλή. Ο κόσμος έχει ανέβει στα ψηλά μέρη, στο ύψωμα. Άκουγες παντού ουρλιαχτά. Έχει πολλές ζημιές στο Καρλόβασι. Η εκκλησία της Παναγίας Θεοτόκου στο Καρλόβασι κατέρρευσε. Στο σπίτι μου δεν έχουμε αλλά γείτονες γύρω έχουν καταστραφεί», περιγράφει κάτοικος από το Καρλόβασι.

πηγή φωτογραφίας: samos24.gr

«Δεν έχουμε κατέβει στο κέντρο για να μην υπάρχει συνωστισμός».

Όσον αφορά τις ζημιές στις άλλες περιοχές του νησιού προσθέτει: «Στα Αυλάκια έχει πέσει ένας βράχος στο δρόμο και έχει κοπεί στη μέση. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Δεν μπορεί να περάσει κανείς. Προς το λιμάνι υπάρχει καπνός. Στο Βαθύ, που δουλεύει ο άντρας μου υπήρξε μεγάλος πανικός στις καφετέρειες. Άκουγες σειρήνες παντού. Έχουν καταρρεύσει και δύο ακατοίκητα στο Βαθύ. Κόπηκε και ο δρόμος στο Πυθαγόρειο.

Πηγή: Flash.gr

Σχετικά άρθρα:

Related Posts

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ